Hallarts'da Mart Ayında Muhteşem Konserler Var - Son Dakika
Güncel

Hallarts'da Mart Ayında Muhteşem Konserler Var

Hallarts\'da Mart Ayında Muhteşem Konserler Var

Hallarts, Mart ayı süresince sanatseverlere unutulmaz müzik ziyafetleri sunuyor.

09.03.2013 09:32

İstanbul'un sanatla iç içe yaşayan özel semtlerinden Nişantaşı'nın yeni sanat, sergi ve performans merkezi Hallarts, Mart ayı süresince sanatseverlere unutulmaz müzik ziyafetleri sunuyor. Caz, Doğu ve Batı müziğinin ustaları Mart ayında Hallarts'da… İlki 6 Mart tarihinde gerçekleşen konser sanatseverlerim beğenisini kazandı. Türkiye'de bugüne kadar en çok satan klasik müzik CD'si unvanına sahip olan ikili Cihat Aşkın ve Mehru Ensari, piyanist ve besteci Tuluğ Tırpan Trio ve Burcu Karadağ, Çellistanbul Çello Dörtlüsü 6 Mart Çarşamba akşamı Hallarts'da sahne aldı.

Hallarts'da, 19 Mart Salı akşamı saat 21:00'de türk cazının en saygın isimlerinden olan Neşet Ruacan'ı ağırlayacak. Neşet Ruacan, usta caz müzisyenlerinden oluşan ekibiyle birlikte hayranlarına unutulmaz bir performans sunmaya hazırlanıyor.

Sergilerin, etkinliklerin, başta "klasik ve caz" olmak üzere çeşitli konserlerin yanı sıra workshoplar, söyleşiler, tiyatro ve dans gibi gösterimlere de yer veren "Hallarts" tam anlamıyla bir "yaşam mekânı" olarak Nişantaşı'nın merkezinde misafirlerini ağırlıyor.

· Türk cazının en saygın isimlerinden Neşet Ruacan Quartet HALLARTS'da…

Tarih: 19 Mart 2013 , Salı

Saat: 21:00

Gitar: Neşet Ruacan

Sax: Meriç Demirkol

Bas: Alper Yılmaz

Davul: Deniz Dündar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hallarts'da Mart Ayında Muhteşem Konserler Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement