Hastanede Arızalı Asansör Tepkisi (2) - Son Dakika
Güncel

Hastanede Arızalı Asansör Tepkisi (2)

Hastanede Arızalı Asansör Tepkisi (2)

Genel SEKRETERDEN AÇIKLAMA Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin A bloğundaki asansörün altı aydır, B bloktakinin ise yaklaşık bir aydır çalışmadığı, ameliyattan çıkan hastaların servislere merdivenlerden güçlükle götürüldüğü tepkisi üzerine; Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu açıklama yaptı.

05.06.2015 13:25

Genel SEKRETERDEN AÇIKLAMA

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin A bloğundaki asansörün altı aydır, B bloktakinin ise yaklaşık bir aydır çalışmadığı, ameliyattan çıkan hastaların servislere merdivenlerden güçlükle götürüldüğü tepkisi üzerine; Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu açıklama yaptı. DHA muhabirine telefonda konuşan Himoğlu, asansörün yenilenmesi için başlatılan çalışmalar nedeniyle yaşanan olumsuzlukları doğrularken, sorunun önümüzdeki pazartesi gününden itibaren giderilmesini beklediklerini söyledi.

'HAFTA BAŞINDAN İTİBAREN ÇÖZÜLECEK' AÇIKLAMASI

Mevcut asansörün Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimde Asansör Yönetmeliği'ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlendiğini kaydeden Genel Sekreter Dr. Himoğlu, "Bu gelişme üzerine sistemi yenilemek için ihaleye çıkarak yeni ve şartlara uygun asansörün kazandırılmasına için gerekli çalışmaları başlattık. Bu sırada mağduriyet yaşandığı doğrudur. Biz bu mağduriyeti minimum seviyede tutmaya çalışsak da zaman zaman olumsuz görüntüler de yaşanmıyor değil. Yeni asansör sistemimiz büyük olasılıkla önümüzdeki hafta başından itibaren devreye girecek ve şu ana kadar yaşanmış olan mağduriyetleri gidermiş olacağız" diye konuştu. - Aydır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanede Arızalı Asansör Tepkisi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement