Hedef, Hatay'da Basketbolu İleri Taşımak - Son Dakika
Güncel

Hedef, Hatay'da Basketbolu İleri Taşımak

Hedef, Hatay\'da Basketbolu İleri Taşımak

Basketbol heyeti, protokol ziyaretine başladı

13.12.2011 09:13

Hatay'da yeni göreve başlayan Basketbol İl Temsilciliği ekibi protokol ziyaretlerine başladı.

Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ve ekibi, ilk protokol ziyaretini Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın'a gerçekleştirdi.

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın'ın makamında gerçekleşen ziyarete, Basketbol Hatay İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal, il hakem kurulu üyeleri Tuncay Eraslan, Nurettin Bilmez, Selçuk Kaçın, Basketbol Hatay İl Temsilciliği Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun katıldı.

Konuklarını sıcak bir ilgi ile karşılayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, yeni göreve başlayan Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal ve ekibi tebrik ederek, hayırlı olması dileğinde bulundu.

İl Müdürü Taşkın, basketbolda genç ve aktif bir ekibin göreve gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "başarılı olacağınıza ve Hatay basketbolu adına başarılı işler yapacağınıza inanıyorum. El birliği ile bu branşta başarının artarak devam etmesi için çalışacağız. Şehrimizde okullara yönelmek gerekli. İlkokuldan lise çağına kadar okuyan binlerce öğrencimize ulaşmak ve basketbolu sevdirmek için çaba harcamalıyız. Bu çocuk ve gençlerimizin arasından çok sayıda başarılı sporcu ve şampiyon çıkacaktır. Biz il müdürlüğü olarak her çalışmanızda yanınızda olacağız ve desteğimizi sizden esirgemeyeceğiz" dedi.

Basketbol İl Temsilcisi Banu Özdemir Mursal'da yaptığı konuşmada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın'a sıcak karşılama ve ilgisinden dolayı teşekkür ederek, "Biz ekip olarak bu bayrağı teslim aldık ve işe hızlı başladık. Şehrimizde özellikle alt yapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Şu an az olan kulüp sayısının artması için gerekli çalışmaları yapacağız. Kulüpler ve okullar arası müsabakalara ağırlık verecek ve elimizden geldiği kadar çok maç oynanması için çaba harcayacağız. Sizden ve basketbol severlerden alacağımız güç ve destekle takımlarımızın, hakemlerimizin, sporcularımızın, kulüplerimizin gelişmesi için çalışmalar yapacağız. Şehrimizde hakem kursu açacağız ve şehrimizde önemli müsabakaların ve şampiyonluk maçlarının oynanması için gerekli girişimleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Toplantıda ayrıca, 1.ligde mücadele eden ve Antakya'da basketbola yeni bir heyecan kazandıran Homend Antakya Belediyespor Kadın Basketbolcuların büyük başarısı ve şehrin tanıtımına olan önemli katkısı da konuşuldu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hedef, Hatay'da Basketbolu İleri Taşımak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement