Helallik İçin Nikah Masasından Mezarlığa Gittiler - Son Dakika
Güncel

Helallik İçin Nikah Masasından Mezarlığa Gittiler

Helallik İçin Nikah Masasından Mezarlığa Gittiler

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde babasının vefat etmesiyle düğününü bir yıl erteleyen gelin nikahtan sonra babasının mezarı başına gidip dua etti.

02.05.2017 17:51

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde babasının vefat etmesiyle düğününü bir yıl erteleyen gelin nikahtan sonra babasının mezarı başına gidip dua etti.

İzmit'te geçtiğimiz sene babasının vefat etmesi ile birlikte düğünün bir sene ertelemek zorunda kalan Gamze Olcay ile Mustafa Taylan çifti, geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri nikah sonrasında merhum babalarının mezarı başına giderek dua ettiler. Kabir başında duygusal anlar yaşayan gelin Gamze Olcay gözyaşlarını tutamadı. Geçtiğimiz yıl evlenmek için hazırlık aşamasında olan Gamze Olcay ile Mustafa Taylan çifti düğünlerini acı bir olay yüzünden 1 yıl ertelemek zorunda kaldı. Malulen emekli olan ve rahatsızlık yaşayan Gamze Olcay'ın babası Sadullah Olcay, yaklaşık bir yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Bu nedenle düğünlerini bir yıl erteleyen çift, 29 Nisan Cumartesi günü nikah masasına oturdu.

Nikahın hemen ardından gelin Gamze Olcay, çok sevdiği babasının mezarının başına giderek onun için dua okudu. Oldukça duygusal anlar yaşayan ve biricik babasının mezarı başında gelinliğiyle dualar okuyan Gamze Olcay, gözyaşlarına hakim olamadı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Helallik İçin Nikah Masasından Mezarlığa Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement