Hentbolda Terör Acısı - Son Dakika
Güncel

Hentbolda Terör Acısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Taziye ziyaretine gelenlerden detaylar Evlere asılan Türk Bayrakları Antrenör Murat Bilge ile röportaj Maliye Milli Piyango Kulübü Genel Sekreteri Abdulkerim Kolat ile röportaj Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Barboros Mutlu Kadıoğlu ile röportaj Hentbolda terör acısı Türkiye Hentbol Federasyonu yöneticileri, Maliye Milli Piyango Kulübü yetkilileri ve sporcular, Diyarbakır'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Necdet Alıcı'nın ailesi ile hentbolcu çocukları Kürşat ve Neşet'i taziye evinde ziyaret etti Antrenör Bilge: "Kürşat ve Neşet milli takımlarda görev aldı.

01.04.2016 14:44

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Taziye ziyaretine gelenlerden detaylar

Evlere asılan Türk Bayrakları

Antrenör Murat Bilge ile röportaj

Maliye Milli Piyango Kulübü Genel Sekreteri Abdulkerim Kolat ile röportaj

Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Barboros Mutlu Kadıoğlu ile röportaj Hentbolda terör acısı

Türkiye Hentbol Federasyonu yöneticileri, Maliye Milli Piyango Kulübü yetkilileri ve sporcular, Diyarbakır'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Necdet Alıcı'nın ailesi ile hentbolcu çocukları Kürşat ve Neşet'i taziye evinde ziyaret etti

Antrenör Bilge:

"Kürşat ve Neşet milli takımlarda görev aldı. Şimdi temsil ettikleri bayrakla babalarını uğurlayacaklar"

Kulüp genel sekreteri Kolat:

"Benim oğlum da askeri personel, acılarını en içten duygularla paylaşıyorum"

Türkiye Hentbol Federasyonu yöneticileri, Maliye Milli Piyango Kulübü yetkilileri ve sporcular, Diyarbakır'daki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Necdet Alıcı'nın ailesi ile hentbolcu çocukları Kürşat ve Neşet'i taziye evinde ziyaret etti.

Şehit ailesinin Ankara Elvankent'teki evlerine yapılan taziye ziyaretinde, Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Barboros Mutlu Kadıoğlu, Maliye Milli Piyango Kulübü Genel Sekreteri Abdulkerim Kolat, antrenör Murat Bilge ile Kürşat ve Neşet'in hentbolcu arkadaşları yer aldı.

Antrenör Murat Bilge, AA muhabirine yaptığı açıklamada üzgün olduklarını belirterek, "Devlet ve millet, birlikte, çocuklarımızın zor gününde yanındayız. Zor günleri beraber atlatacağız." dedi.

Kürşat ve Neşet'in uzun zamandır Maliye Milli Piyango'da hentbol oynadığını ifade eden Bilge, "Bu çocuklar nice Türkiye şampiyonluklarına, başarılara imza attılar, milli takımlarda görev aldılar. Şimdi temsil ettikleri bayrakla babalarını uğurlayacaklar. Şehidimize Allah rahmet eylesin." diye konuştu.

Bilge, şehit Necdet Alıcı'nın, Ankara'da olduğu dönemlerde maçlara gelerek, karşılaşmaları heyecanla izlediğini sözlerine ekledi.

Maliye Milli Piyango Kulübü Genel Sekreteri Abdulkerim Kolat ise kendi oğlunun da askeri personel olduğunu ve ailenin acısını en içten duygularla paylaştığını belirterek, "Devletimiz muktedir. Bunun sonu gelecek, devlet müsamaha göstermeyecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Barboros Mutlu Kadıoğlu da derin üzüntü yaşadıklarını, canlarının yandığını kaydederek, bütün şehitlere Allah'tah rahmet diledi.

Hentbolda Terör Acısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hentbolda Terör Acısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement