Hilvan'da Darbe Karşıtı Gösteriler Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Darbe Karşıtı Gösteriler Devam Etti

Hilvan\'da Darbe Karşıtı Gösteriler Devam Etti

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde 15 Temmuz'da yapılan askeri darbe girişimine karşı gösteriler 5. gününde de devam etti.

21.07.2016 11:36

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde darbe karşısında milli iradeyi savunmak için meydanda toplanan binlerce kişi sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu. Her geçen gün yoğun bir şekilde artan kalabalığa bir destek de Hilvanlı kadınlardan geldi.
5. gününe giren askeri darbe girişimine karşı gösterilere, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK parti İlçe Başkanı Hanif Düzme, HÜDA- PARİlçe Başkanı Osman Göçmen, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, belediye meclis üyesi, Serdar İzol, Ali Şıldır, Mustafa Demiryeri, Halil Hatipoğlu, Cenap Torgut, İsmail Gelez, Nusreddin Esen, Mustafa Aytar, merkez ve kırsal mahalle muhtarları, Emniyet Müdürü Mümin Özmen, İlçe Müftüsü Tahsin Ekim, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.
Kurulan platform üzerinden yoğun kalabalığa seslenen protokol üyeleri, başka bir Türkiye'nin olmadığını ve ülkenin düzenini korumak ve devam ettirmek adına yapılacak her girişimin karşısında duracaklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından platforma çıkan din görevlileri, milli iradenin ruhunu güçlendirmek adına ezan, sala ve ilahiler okudu. Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi, demokrasi nöbetine gelen vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hilvan'da Darbe Karşıtı Gösteriler Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement