Hindistan Cumhurbaşkanı Kapadokya'da - Son Dakika
Güncel

Hindistan Cumhurbaşkanı Kapadokya'da

Hindistan Cumhurbaşkanı Kapadokya\'da

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Nevşehir'e gelen Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee peri bacalarını gezdi.

06.10.2013 15:00

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak Nevşehir'e gelen Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee peri bacalarını gezdi.

Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee beraberinde Bakan Denizcilik Bakanı Shri Gk Vasari ile birlikte özel uçakla Nevşehir Tuzköy havaalanına geldi. Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee'yi Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Dursun Ertuğrul karşıladı.

Konuk Cumhurbaşkanı, buradan Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Zelve açık hava müzesine geçti. Açık hava müzesi içindeki peri bacalarını gezen konuk Cumhurbaşkanı'nın gezisi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Daha sonra Göreme beldesinde bulunan Tokalı Kilisesi'ni gezen Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee, havanın soğuk olması nedeniyle daha önceden planlanan bazı noktaları araç ile gezmeyi tercih etti.

Gezi sonrasında Cumhurbaşkanı Kapadokya Dedeman Oteli'ne geçti. Burada Vali Ceylan tarafından Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee onuruna öğle yemeği verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hindistan Cumhurbaşkanı Kapadokya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement