Homend Antakya Belediyespor'a Baklavalar Güleroğlu'ndan - Son Dakika
Güncel

Homend Antakya Belediyespor'a Baklavalar Güleroğlu'ndan

Homend Antakya Belediyespor\'a Baklavalar Güleroğlu\'ndan

Güleroğlu Baklava İşletmesi Homend Antakya Belediyespor'a antrenmanlarda ve maçlarda baklava jesti ikramında bulunuyor.

22.10.2012 16:09

Şehrimizde faaliyet gösteren ve baklavaları ile ünlü Güleroğlu Baklava İşletmesi Homend Antakya Belediye spor'a antrenmanlarda ve maçlarda baklava jesti ikramında bulunuyor.

Güleroğlu Baklava sahibi Mehmet Güleryüz, şehrimize ayrı bir heyecan ve renk katan basketbol sevgisini yaygınlaştıran alt yapı takımıyla memleket çocuklarına spor yapma imkanı sağlayan Homend Antakya Belediyespor'a işletme olarak antrenmanlarda ve maçlarda moral, motivasyon sağlamak amacıyla baklava ikramında bulunduklarını ifade etti. Güleryüz, Türkiye ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları olmak üzere üç ayrı kulvarda şehrimizi temsil eden, kentimizin tanıtımına katkı sağlayan Homend Antakya Belediyespor'a ve alt yapı takımı Şirince Homend'e sezon boyunca yapacağı maçlarda başarılar dilediklerini vurgularken, spor'a ve sporcuya olan desteklerinde ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür ettiklerini belirtti.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor İdari Menajeri Mesut Yılmaz, Takımın Baş antrenörü Levent Deringöl ve oyuncular baklava jestinden ötürü Güleroğlu Baklava İşletme Sahibi Mehmet Güleryüz ve oğullarına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Homend Antakya Belediyespor'a Baklavalar Güleroğlu'ndan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement