İbrahim İçin Siyahı Beyaz Yapma Zamanı - Son Dakika
Güncel

İbrahim İçin Siyahı Beyaz Yapma Zamanı

İbrahim İçin Siyahı Beyaz Yapma Zamanı

İlk adım Beşiktaşlı yıldız futbolculardan geldi.

22.02.2016 17:42

İlk adım Beşiktaşlı yıldız futbolculardan geldi.

Haber: Özgür ALTUNCU/ İstanbul (DHA)

Bakü'de doğdu. Azerbaycan vatandaşı olmasına rağmen Beşiktaş'a tutkuyla bağlandı. Bakü Devlet Üniversitesi Meteoroloji Bölümü'nü bitirir bitirmez İstanbul'a koştu. İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde Yüksek Lisans yapmaya hazırlanan İbrahim'in hayatı biranda değişti. Yüksek lisans öncesi İngilizce sınavına hazırlanan 22 yaşındaki İbrahim Farhadli burun kanaması geçirmesinin ardından Ocak ayının başında hastaneye kaldırıldı.

İbrahim'e lösemi teşhisi konuldu. Kemoterapi tedavisi başlanan İbrahim, bir süre hastanede yattı. İbrahim, ikinci kemoterapi uygulamasına kadar İstanbul'da yaşayan ağabeyinin evinde dinlenmeye çekildi. Doktorlar enfeksiyon riski dolayısıyla İbrahim'in annesi dışında kimseyle görüşmesine izin vermiyor. Vatandaşlığı ve Sosyal güvencesi olmadığı için tedavisini özel bir hastanede sürdürmek zorunda kalan İbrahim Farhadli için yakınları yardım kampanyası düzenlemek için İstanbul Valiliğine başvurdu. Valiliğin onayı üzerine İbrahim için yardım kampanyası başladı.

FUTBOLCULARDAN DESTEK MESAJLARI

İbrahim'e en büyük destek, tutkuyla bağlı olduğu Beşiktaşlı futbolcularından geldi. Mario Gomez, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Günay Güvenç, Cenk Tosun ve Tolga Zengin destek mesajları yayınladı. Futbolcular bununla da yetinmeyin imzaladıkları formayı İbrahim'e gönderdi. Ayrıca sanatçı Hayko Cepkin de İbrahim'e destek veren isimler arasında yer aldı. Beşiktaşlı futbolcular ve Cepkin'in desteğiyle moral bulan İbrahim bir mesaj yayınlayarak herkese teşekkür etti.

İLİK NAKLİ OLABİLİR

İki gün önce doğum gününü kutlayan İbrahim'e, önümüzdeki hafta ikinci kez kemoterapi tedavisi uygulanacak. Ardından da kendisine ilik testi yapılacak. Testin sonucuna göre ilik nakli gündeme gelecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İbrahim İçin Siyahı Beyaz Yapma Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement