İbrahim Tuner Delmenhorst'te Onursal Meclis Üyesi Seçildi - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tuner Delmenhorst'te Onursal Meclis Üyesi Seçildi

İbrahim Tuner Delmenhorst\'te Onursal Meclis Üyesi Seçildi

Almanya'nın Delmenhorst kenti belediye meclisi tarafından onursal meclis üyesi seçilen İbrahim Tuner'e belgesi önceki gün belediyede düzenlenen törenle verildi.

11.05.2017 16:46

Almanya'nın Delmenhorst kenti belediye meclisi tarafından onursal meclis üyesi seçilen İbrahim Tuner'e belgesi önceki gün belediyede düzenlenen törenle verildi. Türkiye'de olması sebebiyle belgeyi eşi Sebahat Tuner aldı.

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Delmenhorst kentinde yaşayan Antakyalı 67 yaşındaki İbrahim Tuner, Delmenhorst Belediye Meclisi tarafından onursal meclis üyesi seçildi. Bu onura layık görülen ilk Türk olan Tuner'e belgesi düzenlenen törenle verildi.

Belgeyi eşi aldı

20 yıl (4 dönem ) Delmenhorst belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapan Tuner Türkiye'de olması nedeniyle belediyede düzenlenen törene katılamadı. Törene İbrahim Tuner'in yerine eşi Sebahat Tuner katıldı. Törende konuşan Delmenhorst Belediye Başkanı Axel Jahnz, Tuner'in kent için önemli bir kişi olduğunu, kente sosyal, kültürel ve insani çok büyük katkılarının olduğunu dile getirdi. Tuner'in bundan sonra meclisin onursal bir üyesi olduğunu dile getiren Axel Jahnz, "Onu şu anda aramızda görmek isterdik" dedi.

Belediye başkanı İbrahim Tuner ile birlikte mecliste en az 15 yıl görev almış 5 kişiye daha onursal meclis belgesi verdi. - Uzun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İbrahim Tuner Delmenhorst'te Onursal Meclis Üyesi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement