Idef 2015'te Savunma Sanayii İçin Araştırmacı Yetiştirme Programı Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Idef 2015'te Savunma Sanayii İçin Araştırmacı Yetiştirme Programı Protokolü İmzalandı

Idef 2015\'te Savunma Sanayii İçin Araştırmacı Yetiştirme Programı Protokolü İmzalandı

Haber-Kamera Enver ALAS - Taner YENER İstanbul DHA Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Gazi Üniversitesi ve ODTÜ arasında 'Savunma Sanayii için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP)' kapsamında protokol imzalandı.

05.05.2015 20:09

Haber-Kamera Enver ALAS - Taner YENER İstanbul DHA

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Gazi Üniversitesi ve ODTÜ arasında 'Savunma Sanayii için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP)' kapsamında protokol imzalandı.

Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar Merkezi'nde bugün başlayan 12'nci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda düzenlenen imza törenine,

Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Bilgin, TUSAŞ Genel Müdürü Muharrem Dörtkaşlı, ODTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Atalay, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker ve Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Salamcı katıldı.

Törende konuşan Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Serdar Demirel, fuar kapsamında en önemli imzaların atıldığını belirterek, protokolün savunma sektörünün gelişimini hızlandıracak bir proje olduğunu vurguladı.

Tören, imzaların atılması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Idef 2015'te Savunma Sanayii İçin Araştırmacı Yetiştirme Programı Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement