İha Dünyada Söz Sahibi Olacak - Son Dakika
Güncel

İha Dünyada Söz Sahibi Olacak

İha Dünyada Söz Sahibi Olacak

Uluslararası alanda çok ciddi çalışmalar içinde olduklarını belirten İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, "İHA'yı dünyada söz sahibi bir ajans haline getireceğiz" dedi.

16.05.2012 16:03

Uluslararası alanda çok ciddi çalışmalar içinde olduklarını belirten İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Thomas Bonifield, "İHA'yı dünyada söz sahibi bir ajans haline getireceğiz" dedi.

Genel Müdür Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı ile birlikte İHA Samsun Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ve çalışanlar ile bir araya gelen Thomas Bonifield, İHA'nın hedef ve misyonu hakkında bilgiler verdi. Bonifield, İHA'nın yurt içinde ve yurt dışında önemli çalışmalar yaptığını ve büyük başarılara imza attığını kaydetti.

İHA'nın hedeflerinden bahseden Bonifield, "Bu tür başarılı çalışmaları genişletmeyi, büyümeyi uluslararası alanda da yapmayı sürdürüyoruz. İHA'nın önündeki hedef, Türkiye'deki gücünü dünyada da göstermek, Türkiye'deki gibi dünyada da güçlü olmak. Hedefimiz zor ancak hem stratejimiz çok iyi hem de çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Bunu dünya genelinde gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye için dünyayı, dünya için de Türkiye'yi takip edeceğiz" diye konuştu.

SAMSUN BÖLGESİNİ TEBRİK ETTİ

Samsun'da yeni taşınılan bölge merkezini ilk defa gördüğünü ve çok beğendiğini belirten Thomas Bonifield, "Gerçekten harika bir ofis olmuş. Böyle bir ofisi ajansımıza kazandırdığı için bölge müdürümüzü tebrik ediyorum. Samsun, bizim en başarılı bölgelerimizden biri. Bütün çalışan arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bir ekiple bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Samsun'da bütün hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi görüyorum. Bu başarılı ve tecrübeli ekibin daha güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Samsun'dan gerçekten çok mutlu ayrılıyorum" şeklinde konuştu.

Hedeflerinin Türkiye'de hem haber hem de uydu yayın hizmetlerinde liderliği devam ettirmek olduğunu vurgulayan Genel Müdür Thomas Bonifield, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunu yapmak için de Samsun'da sergilediğimiz performansı diğer bölgelerimizde de gerçekleştirmek durumundayız. Ancak biz, sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da çok ciddi çalışmalar içindeyiz. İhlas haber Ajansı'nı, uluslararası alanda söz sahibi bir ajans haline getireceğiz." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İha Dünyada Söz Sahibi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement