İlkokul Öğrencilerinden Polise Destek - Son Dakika
Güncel

İlkokul Öğrencilerinden Polise Destek

İlkokul Öğrencilerinden Polise Destek

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı saldırıların ardından Cumhuriyet İlkokulu 1'inci sınıf öğrencileri çevik kuvvet, asker ve polis kıyfetleri giyerek Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti.

13.12.2016 16:01

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı saldırıların ardından Cumhuriyet İlkokulu 1'inci sınıf öğrencileri çevik kuvvet, asker ve polis kıyfetleri giyerek Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti. Çocuklar polislere karanfil verip, ellerinden öptü.

Kars Cumhuriyet İlkokulu 1'inci sınıf öğrenicileri sınıf öğretmenleri Sefer Demir, öncülüğünde giydikleri polis ve asker üniformoları ile Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Çocukları makamında ağırlayan ve onlara süt ikram eden Kazımpaşa Polis Merkezi Amiri Remzi Köpüklüoğlu, öğrencilerle sohbet etti ve onlara bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti uzun uzun sohbet eden Köpüklüoğlu, duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti. Öğretmen Sefer Demir, İstanbul'da polise yönelik düzenlene terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi. Böylesine acı günümüzde, ülkemizin karşılaştığı sıkıntılı süreçte polisimize destek olmak amacıyla öğrencilerle beraber polis merkezini ziyaret ettiklerini vurgulayan Demir, "Kenetlenme vakti gelmiştir" diye konuştu

Öğrencilere teşekkür eden polis memurları ise onlarla yakından ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundu.

- Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İlkokul Öğrencilerinden Polise Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement