İnternette Chat Yapan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü (2) - Son Dakika
Güncel

İnternette Chat Yapan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü (2)

İnternette Chat Yapan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü (2)

Samsun'da internette chat yapan eşi Birsen Candan'ı çift bıçakla 28 yerinden bıçaklayarak öldüren Ahmet Candan tutuklandı.

17.04.2012 17:08

İnternette CHAT YAPAN EŞİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ (2)

TUTUKLANDI

Samsun'da internette chat yapan eşi Birsen Candan'ı çift bıçakla 28 yerinden bıçaklayarak öldüren Ahmet Candan tutuklandı. Olayı gören ve koşarak polise haber veren çocukları C.C. şoka girdi. Adliyede savcıya ifade veren ilköğretim okulu 6'ncı sınıf öğrencisi C.C.'nin şoku atlatamadığı gözlendi. Psikolog desteği ile savcıya ifade verip gördüklerini anlatan C.C.'nin bir süre daha psikolog kontrolünde kalacağı belirtildi.

BOŞANMA DAVASI AÇIP GERİ ÇEKMİŞ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen Ahmet Candan savcılıktaki ifadesinde, "16 yıllık evliyiz. Eşimin erkek arkadaşıyla cep telefonundan görüştüğünü tespit ettim. Bu nedenle kendisiyle tartıştım. İntihara teşebbüs etti. 1'inci Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtım. Ama daha sonra barışarak davayı geri çektim" dedi.

'GECE YARISI BİR ERKEKLE İNTERNETTE OKEY OYNUYORDU'

Öldürdüğü eşini adını bilmediği erkek arkadaşıyla görüşmeyeceğini söylemesine rağmen sosyal paylaşım sitelerinde görüştüklerini tespit ettiğini iddia eden Ahmet Candan şunları anlattı:

"Ben erken yatarım. Bazen kalktığımda onu geceleri internetin başında bulurdum. Bana 'habersiz gelme' derdi. Eşimin konuştuğu kişiye 'canım, aşkım' dediğini gizlice yerleştirdiğim ses kayıt cihazından belirledim. Olay akşamı saat 22.00 sıralarında yattım. Gece yarısı kalktım. Eşimin bilgisayarda M.Ç. isimli bir şahısla okey oynadığını gördüm. Ben geldikten sonra da oyun oynamaya devam etti. Bu nedenle tartışmaya başladık. Bana 'Seni deli edeceğim. Senin paranı yiyeceğim, sen erkek misin' dedi. Tartışmanın ardından bilgisayarı kapattı. Beni ısırdı. Kendimi kaybettim ve mutfağa gidip ekmek bıçağını aldım. Oğlum C. gürültüye uyandı. Eşim oğluma 'polisi ara, anneaneni ara' dedi. Daha sonra öfke ile eşime vurduğumu hatırlıyorum. İkinci bıçağı ne zaman kullandım hatırlamıyorum. Ben 18 yıl önce şizofreni teşhisi ile Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüm. O zamandan beri ilaç kullanıyorum."

Ahmet Candan, ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnternette Chat Yapan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement