İntihar Eden Emniyet Amiri Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Emniyet Amiri Son Yolculuğuna Uğurlandı

İntihar Eden Emniyet Amiri Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tunceli Hozat'ta intihar eden Emniyet Amiri Çağlar Şan, son yolculuğuna İstanbul Ataköy 5.Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazı ile uğurlandı.

25.11.2012 16:44

Tunceli Hozat'ta intihar eden Emniyet Amiri Çağlar Şan, son yolculuğuna İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazı ile uğurlandı.

Şan'ın acılı eşi Aslı Şan ve yakınları cenazede adeta gözyaşlarına boğuldu.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle geçtiğimiz günlerde intihar eden Hozat İlçesi Emniyet Amiri Çağlar Şan için İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şan'ın ailesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Ölen polisin eşi Aslı Şan, Türk Bayrağı'na sarılı tabut sarılarak gözyaşı dökerken adeta isyan etti. Acılı eş Aslı Şan'ı Hüseyin Çapkın teselli etmeye çalıştı. Şan'ın diğer yakınları da törende gözyaşlarına boğuldu. Çağlar Şan'ın naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, sevenlerinin omzunda sol yolculuğuna uğurlandı. Daha sonra Şan'ın naşı toprağa verilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.

Cenazede kendisine yöneltilen sorulara cevap veren İstanbul Emniyet Müdürü Vali Hüseyin Çapkın, "Tunceli'deki fişleme iddialarına yorum yapmam doğru olmaz" dedi. Emniyet Amiri Çağlar San'ın ilçede yaklaşık 5 aydır görev yaptığı, daha önce de eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun yakın koruma ekibinde yer aldığı belirtildi.

Hozat'ta geçtiğimiz günlerde jandarma ve polis tarafından ilçede çok sayıda kamu görevlisi ve kişinin fişlendiği iddia edilmişti. Hozat'ta İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği'nin bazı kişileri iddiaya göre kaymakamlık talimatıyla fişlemesinin ortaya çıkması ardından kaymakamlık, jandarma ve poliste aramalar yapılarak bütün bilgisayarların hard diskler kopyalanıp alınırken, bazı belge ve dokümana da el konulmuştu. İntiharın bu olayla ilgili olup olmadığı araştırılıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Emniyet Amiri Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement