Başarılı İş Kadının Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Başarılı İş Kadının Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında

Başarılı İş Kadının Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında

Kayınpederi Kemal Yıldırır tarafından öldürülen iş kadını Yankı Yıldırır'ın uğradığı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

24.02.2014 12:59  Güncelleme: 16:11

Sarıyer'de dün akşam 20.00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırıda eşiyle gezintiye çıkan Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, kayınpederi Kemal Yıldırır tarafından silahlı saldırıya uğramıştı.

SAKLANDIĞI ARACIN ARKASINDAN ÇIKTI

O anlar sokakta bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde 21.17 sıralarında sokağa gelen kayınpeder, bir otomobilin arkasına gizlenerek beklemeye başlıyor. 21.19'da karı-koca görüntüye giriyor. Saklandığı aracın arkasından çıkan kayınpeder kadına ateş etmeye başlıyor.

VATANDAŞLAR ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Bunun üzerine koca, babasının üzerine atlayarak silahı elinden almaya çalışıyor. Birkaç dakikalık boğuşmanın ardından olay yerine gelen vatandaşlar kayınpederi tamamen etkisiz hale getirerek yerde yaralı yatan kadına yardım ediyor. Saat 21.28'de ise polis otosu olay yerine ulaşıyor.

OLAY DÜN GECE MEYDANA GELDİ

Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır (42), dün akşam eşinin gözleri önünde kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Yıldırır, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Cinayetin ardından ortaya atılan bir iddia ise çok dikkat çekti. İddiaya göre, kısa bir süre önce ağır bir kalp ameliyatı geçiren katil zanlısı olan kayınpederin sonrasında psikolojisi bozuldu. Yıldırır, eşinin annesinin kendileriyle yaşamasına izin verdi, kayınpeder de çılgına döndü.

EŞİYLE YÜRÜYÜŞ YAPARKEN...

Dün saat 20.00 sıralarında Sarıyer'de eşiyle yürüyüş yaparken kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vurulan Yankı Özkan Yıldırır, ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Yıldırır, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldırır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EŞİ, ŞOK GEÇİRDİ

Yıldırır'ın eşi, yaşadığı şoku uzun süre atlatamadı. Yıldırır'ın hayatını kaybettiğinin duyulmasının ardından, hastanede bulunan yakınları derin üzüntüye boğuldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

78 yaşındaki kayınpederi Kemal Yıldırır, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis merkezinden çıkarılırken güçlükle yürüdüğü gözlenen kayınpeder, habercilerin, "Gelininizi neden öldürdünüz, pişman mısınız?" şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı.

KAYINPEDER GELİNİNİ NEDEN VURDU?

Yankı Özkan Yıldırır cinayetiyle ilgili şu iddialar konuşuluyor: Katil zanlısı olan kayınpeder, kısa bir süre önce ağır bir kalp ameliyatı geçirdi. Aileye yakın kişiler, ameliyatın ardından psikolojisi bozulan adamın evini ateşe vermeye çalıştığını, sürekli kavga çıkardığını, bu yüzden eşiyle arasının açıldığını söylediler.

Yankı Özkan Yıldırır, durumun daha da kötüye gitmesi üzerine eşinin annesinin kendileriyle yaşamasına izin verdi. Katil zanlısı kayınpederin, bu durumdan dolayı gelinini suçladığı ve cinayeti planladığı konuşuluyor.

BAŞARILARLA DOLU BİR GEÇMİŞİ VARDI

Hayatını kaybeden Yankı Özkan Yıldırır, Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştığı akaryakıt şirketinde önemli işlere imza atmıştı. Başarılı bir iş kadını olan Yıldırır, çalıştığı şirket adına çok sayıda ödül almış ve sorumluluk projelerine destek vermişti.

Yıldırır'ın şirketi adına aldığı en son ödüllerden biri 50 ülkeden 3 bin 300'ü aşkın çalışmanın katıldığı 10. Stevie International Business Awards olmuştu. Barselona'da düzenlenen törende Shell & Turcas'a yol emniyeti konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle"Avrupa 'da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı" kategorisinde Bronz Stevie Ödülü verilmiş, ödülü, şirketi temsilen Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır almıştı.

Yıldırır yine son dönemde Shell Eco-marathon yarışması ile ödül almıştı. Proje halka ilişkiler alanındaki en iyi çalışmalardan biri seçilirken, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD), gelecek için değer yaratan bu organizasyona katkıları nedeniyle Shell & Turcas'ı "Altın Pusula" ödülüne layık görmüştü.

Uzun yıllar Turkcell'in kurumsal iletişim departmanında çalışan Özkan Yıldırır, Cağaloğlu Lisesi'nden mezun oldu. Yıldırır buradan mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'ni bitirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başarılı İş Kadının Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • m.s: allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyişaallah geride kalanlara sabır diliyorum 5 0 Yanıtla
  • poyraz: basit senaryo o adamın ağzından dinlesek daha iyi olur 2.si adamı tezgaha alıp çok ceza yemesine sebeb olabilirler aslana kediyi boğduran bi devirdeyiz mantıklı düşünün paran olmadımı bir hiçsin bu ülkede 1 3 Yanıtla
  • haydaa: neoyluo bizim millete arkadasss!!!!!!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement