İşçi Partisi Ve Tgb'den Oda Tv Önünde Protesto - Son Dakika
Güncel

İşçi Partisi Ve Tgb'den Oda Tv Önünde Protesto

İşçi Partisi Ve Tgb\'den Oda Tv Önünde Protesto

Gümüşsuyu'ndaki Oda Tv Önüne Gelen İp Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel ve Bir Grup Partili Operasyonla İlgili 14.30'da Bir Basın Açıklaması Düzenledi.

14.02.2011 18:11

Polisin güvenlik önlemi aldığı Gümüşsuyu'ndaki Oda Tv önüne gelen İP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel ve bir grup partili operasyonla ilgili 14.30'da bir basın açıklaması düzenledi. Erkan Önsel yaptığı açıklamada şunları söyledi; ?Bugün OdaTv yöneticileri, başta sayın Soner Yalçın olmak üzere, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu ve Ayhan Bozkurt gözaltına alındılar. Nedeni Zir Vadisi mahkemesinde, yarbay Mustafa Sönmez'in mahkemeye sunduğu görüntülerden sonra gerçek bütün çıplaklığı ile ortaya çıkmıştır. Polislerin kendi aralarında yaptığı konuşmalardan, kendilerini Amerikalılar'ın, Amerikan ajanlarının eğittiği ortaya çıkmıştır. Yurtsever, cesur gazeteci sayın Soner Yalçın ve arkadaşları büyük bir basın görevi yapmışlardır" dedi.

Önsel , "Buradan da ilan ediyoruz. Bu millete karşı Tayyip Erdoğanlar zulüm mü yapacak, zulüm mü yapıyor. Biz orada olacağız" diye konuştu.

Bu eylemin ardından Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir grup da bina önünde eylem yaptı.

?

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçi Partisi Ve Tgb'den Oda Tv Önünde Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement