İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı - Son Dakika
Güncel

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ustaosmanoğlu'nun tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

05.06.2022 09:45  Güncelleme: 09:53

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, durumunun kötüye gitmesinin ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.

YAŞLILIĞA BAĞLI NEDENLER

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre,93 yaşındaki Mahmut Ustaosmanoğlu'nun, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü aktarıldı.

MAHMUT USTAOSMANOĞLU KİMDİR?

Mahmut Ustaosmanoğlu ya da bilinen adıyla Mahmut Efendi (d. 1929, Of, Trabzon), İsmailağa Cemaati'nin lideri ve şeyhi, Müslüman Türk din adamı, mutasavvıf.

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı

Son Dakika Güncel İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu yoğun bakıma alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Murat YILDIRIM: ,,Allah Dostu,, 76 11 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Hastane kapısında bakalım kimler kuyruk olacak 19 54 Yanıtla
    Samil Adamcıl: Sizin gibi din düşmanlarının olmayacağı kesin Allah ıslah etsin 0 0 Nebi Sever: Sizin heykel açılışında kuyruk olduğunuz kadar olmasa da ehh işte 0 0 Nebi Sever: Dine küfreden din düşmanı kefere olsaydı hastane kapısına çadır kurardınız değilmi!!! 0 0
  • Ramazan Gürel: Ömrünü islama adayan, kuran ve sünnete uygun bir cemaat yetiştiren, imrendiğim bir hayat yaşayan, peygammer efendimizin sünnetine sımsıkı sarılan bir insan ne mutlu sana ki bu dünyada günaha bulaşmadan bir hayat yaşadın, rabbim senden razı olsun bizlere de ömrümüzün kalan kısmında senin yaşadıgın hayatın tozunu bile yaşama imkanını rabbim nasip etsin. 11 2 Yanıtla
  • Samil Adamcıl: Rabbim efendi Hz,lerinin hakkında hayırlı olanı versin inşallah 4 0 Yanıtla
  • İsa Can: Rabbim şifa nasip etsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement