İSÖS'lüler Diksiyon ve Davranış Biçimleri Kursunda - Son Dakika
Güncel

İSÖS'lüler Diksiyon ve Davranış Biçimleri Kursunda

İSÖS\'lüler Diksiyon ve Davranış Biçimleri Kursunda

İstanbul Özürlülersporlular "Diksiyon ve Davranış Biçimleri" sertifika töreni'nde!

20.02.2012 09:53

Halkla İlişkiler Uzmanı Oğuz GÜLAY Hocanın Eğitmenliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları( İSMEK BAHÇELİEVLER ÇALIŞLAR KURS MERKEZİ)'nda gerçekleşen diksiyon ve davranış biçimleri kursunu başarıyla bitirenlere törenle sertifikaları verildi.

Törene İSMEK Kurs Yöneticisi Aynur ŞERBETÇİOĞLU ,İstanbul Özürlülerspor Başkanı Ahmet KORKMAZ, Kulüp Müdürü Nail KARABULUT,Basın Danışmanı Alo Afiş Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ ile Huzurevleri ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Perihan AKGÜN,Gencallar Zeytinburnu Şubesi Halkla İlişkiler temsilcisi Fatma YİĞİT, Oğuz GÜLAY Hocanın 25 Yıllık Asistanı Bilge ŞENGÖÇER , Öğrenciler,Aileleri ve konuklar katıldı.

Elif KALAYCIOĞLU ve Merve BAŞOĞLU'nun Sunumunu yaptığı program, Kadriye KARABULUT'un Can YÜCEL'e ait "Ben Sende Var Oldum " şiiriyle başladı,Yağmur HİPAR'ın Dostoyevski'nin yaşadığı "Başarının Göstergesi " adlı öyküyü,diğer şiir ve hikayeler izledi. Elif KALAYCIOĞLU ise Hocası Oğuz GÜLAY'a yazdığı "Bahçıvan ve Tohum"adlı doğaçlama ile hocasını ve dinleyenleri duygulandırıp güne damgasını vurdu.

DUMLUPINAR DENİZALTISI'NDAKİ AŞK HİKAYESİ DUYGULANDIRDI !...

İletişim,Diksiyon,Davranış Biçimleri,Halkla İlişkiler Uzmanı, Eğitimci, Gazete Köşe Yazarı, Televizyon Yorumcusu Oğuz GÜLAY Hocanın anlatımıyla Dumlupınar Denizaltısı'nın içinde barındırdığı bir aşk hikayesi (Sonsuza Kadar) öyküsü dinleyicilere duygulu anlar yaşattı.

ELİF KALAYCIOĞLU'NA SÜRPRİZ!

İSÖSLÜ Yöneticiler, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif KALAYCIOĞLU'nun da, mezun olduğu ve program sunumu yaptığı törende, onu yalnız bırakmayıp bir de sürpriz yaptılar. Elif KALAYCIOĞLU'nun tören gününe rastlayan annesi Aynur KALAYCIOĞLU'nun doğum günü İSÖSLÜLER'in getirdiği pasta ile kutlandı.Elif KALAYCIOĞLU da Sertifika töreni ve Annemin doğum günü olmak üzere çifte mutluluk yaşadığım için çok mutluyum dedi.

Sertifika alan öğrenciler elleriyle hazırladıkları börek- çörek ve tatlıları konuklarına ikram ettiler.

Hep beraber söylenen şarkıların ardından tören sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İSÖS'lüler Diksiyon ve Davranış Biçimleri Kursunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement