İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı Gözüne Kestirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş\'ı Gözüne Kestirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

18.01.2013 12:18

Teknik DİREKTÖR BÜLENT KORKMAZ KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz galibiyete inanıyor.

Çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten korkmaz; Oyuncularım çok iyi çalıştı. Çalışmalarından dolayı memnunum. Çok özverili ve isteklilerdi. Bu beni son derece memnun etti. Fiziksel olarak istediğimiz yere geldik sayılır. Şimdi zihinsel ve taktiksel olarak oyuncularımızı hazırlayacağız. İnşallah en iyi şekilde yapıp, Beşiktaş maçında iyi bir oyun, iyi bir mücadele sergileyeceğiz. Beşiktaş özellikle orta sahada üst derece mücadele edenbir ekip. Bizim de aynı derece mücadeleyi göstermemiz lazım. Kazanmak için her şeyi yapacağız diye konuştu.

İkinci yarıda, ilk yarıdaki performanslarının üzerine çıkmaları gerektiğini vurgulayan Korkmaz, Bunu yapabilecek oyuncu kalitemiz var. Takım halinde mücadele ettiğimiz zaman üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Geldiğimiz günden itibaren çok yol aldık. Fiziksel ve taktiksel olarak ilerleme kaydettik. Oyuncularımın bunu devam ettirmesi gerekiyor dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Zeki Korkmaz da Beşiktaş'ın zor bir rakip olduğunu vurgulayarak, İnönü'de oynayacağız. Beşiktaş'a karşı hep şansımızın tuttuğu söylenir ama İnönü'de farklı bir atmosfer var. Kendi seyircisi önünde oynayacak. Biz bu zor koşulu, kendi lehimize çevirmeye çalışacağız. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de belirten Korkmaz, şöyle konuştu

Sezon öncesi kampını pek iyi geçiremediğimiz için bu kamp biraz yükleme gibi oldu. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Hocamızın istediklerini sahaya yansıttık. Bir çıkış yakalayıp, üst sıralara oynamak istiyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement