İsviçre Basını Ankara'daki Saldırıya Geniş Yer Ayırdı - Son Dakika
Güncel

İsviçre Basını Ankara'daki Saldırıya Geniş Yer Ayırdı

İsviçre Basını Ankara\'daki Saldırıya Geniş Yer Ayırdı

İsviçre basını Ankara'da yaşanan patlamalara geniş yer ayırdı.

10.10.2015 16:43

İsviçre basını Ankara'da yaşanan patlamalara geniş yer ayırdı. Le Matin Gazetesi: "İki bomba Ankara'yı kalbinden vurdu. Cumartesi sabahı Ankara'nın merkezinde patlayan iki bomba sonucunda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı. Olay barış mitingi yürüyüşünün hazırlığı sırasında meydana geldi. Ankara'da sivil toplum örgütleri ve sendikaların üyelerinin yapacağı barış yürüyüşü kana bulandı." Haberde Demirtaş'ın açıklamalarına da yer verildi.

Tribün de Geneve Gazetesi : "Bombalı saldırılar Ankara'yı kalbinden vurdu"

"Ankara Cumartesi sabahına bombalı saldırılar ile uyandı. 47 ölü 154 yaralının olduğu patlama Ankara tren garının bulunduğu bölgede, Sendika ve sivil toplum örgütlerinin miting için toplandığı alanda meydana geldi. Ayrıca 1 Kasım'da parlamento seçimlerinin yaklaşması sırasında terör olaylarının artması ve onlarca insanın hayatlarını kaybetmesi ülkede büyük gerginliğe sebep oluyor"

Blick gazetesi: Ankara'da iki patlama sonuncu 47 ölü 154 yaralı

"Barış yürüyüşüne hazırlanan hükümet muhalifi gösterici gurubun bulunduğu yerde, Ankara tren garının yakınında, iki bombanın patlatılması sonunda büyük bir facia yaşandı. Son belirlemelere göre olayda 47 ölü 154 yaralı var." - Cenevre

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İsviçre Basını Ankara'daki Saldırıya Geniş Yer Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement