İtalya'nın Masalsı Yüzü Perugia&Bologna'ya Yolculuk - Son Dakika
Güncel

İtalya'nın Masalsı Yüzü Perugia&Bologna'ya Yolculuk

İtalya\'nın Masalsı Yüzü Perugia&Bologna\'ya Yolculuk

Perugia ve Bologna tarih kokan sokakları, Etrüsk yer altı tünelleri ve ortaçağ mimarisiyle farklı bir deneyim yaşatıyor.

19.06.2013 12:21

Genç ve dinamik yapısıyla akıllarda yer eden İtalya'nın gizli kalmış güzellikleriyle dolu Perugia ve Bologna tarih kokan sokakları, Etrüsk yer altı tünelleri ve ortaçağ mimarisiyle farklı bir deneyim yaşatıyor. STH Turizm İtalya'nın daha otantik, yerel ve farklı yüzünü keşfetmek isteyenleri bu dört günlük antik şehir yolculuğuna davet ediyor.

Asinelli Kulesi, St. Domenico Bazilikası ,San Luca Kemeraltı, Santa Maria Delta Vita, Bologna'nın görülecek belli başlı cazibe noktaları arasında yer alıyor. Ardından Perugia'nın, Unesco Dünya Mirasları Listesi'nde yer alan "Assisili San Françesko Basilikası" olarak adlandırılan manastır ziyareti, Umbria bölgesinin olmazsa olmazı Assisi turu geliyor.

Gezinin en önemli durağını Perugia'da 2000 yılından beri düzenlenmekte olan ve Avrupa'nın en büyük çikolata festivallerinden olan Euro Chocolate festivali izliyor. Festival tiyatro ve müzik etkinlikleriyle eğlenceye doyuruyor.

Umbria'nın eşsiz manzaralarının arasından geçerek Perugia'ya dönüş ile sonlanan yolculuk STH Turizm konforuyla 950 EURO(€) başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtalya'nın Masalsı Yüzü Perugia&Bologna'ya Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement