İtalyan Turistin Katilini Ayak İzi ve Kırmızı Tişört Ele Verdi (2) - Son Dakika
Güncel

İtalyan Turistin Katilini Ayak İzi ve Kırmızı Tişört Ele Verdi (2)

İtalyan Turistin Katilini Ayak İzi ve Kırmızı Tişört Ele Verdi (2)

Öldürülen TURİSTİN SON GÖRÜNTÜLERİ Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde geceyi geçirdiği karavanda öldürülen İtalyan turist Giorgio Bozzo'nun olaydan önce bir büfeden alışveriş yaparken güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

07.09.2014 16:02

Öldürülen TURİSTİN SON GÖRÜNTÜLERİ

Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde geceyi geçirdiği karavanda öldürülen İtalyan turist Giorgio Bozzo'nun olaydan önce bir büfeden alışveriş yaparken güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.

Karavanların park alanına 100 metre uzaklıkta bulunan Muharrem Yıldırım'a ait büfeye saat 18.40 sıralarında gelen Giorgio Bozzo ve bir arkadaşı, alışveriş yaptıktan sonra ayrıldı. Büfenin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, Giorgio Bozzo'nun işyerinden ayrılırken el salladığı anlar son görüntüleri oldu.

Büfenin sahibi Muharrem Yıldırım, iki turistin akşam üzeri işyerine geldiğini belirterek, "Birbirimizi anlamadığımız için işaretlerle anlaşmaya çalıştık. Ne istediklerini gösterdiler ben de verdim. İkisi toplam 22 liralık alışveriş yaptılar. 4 tane bira alıp büfeden ayrıldılar. Daha sonra olayı duyduk ve çok üzüldük" dedi.

Bu arada Giorgio Bozzo'nun katil zanlısı olarak gözaltına alınan Halil K.'nın, olayın ertesi günü sabah erken saatlerde yakınlarda bir çay ocağına gelerek, "Dün akşam burada bir olay olmuş. Adam öldü mü, biliyor musunuz?" diye sorduğu öğrenildi. Çay ocağındaki görgü tanıklarının ayağındaki alçı nedeniyle Halil K.'yı teşhis ettikleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtalyan Turistin Katilini Ayak İzi ve Kırmızı Tişört Ele Verdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement