Itr Teknoloji Gaziantep?te Bulut Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Itr Teknoloji Gaziantep?te Bulut Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği Etkinliği Düzenledi

Itr Teknoloji Gaziantep?te Bulut Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği Etkinliği Düzenledi

18 Mart 2015 tarihinde Gaziantep Teymur Continental Hotel'de ITR Teknoloji A.Ş. firması bilgi teknolojileri alanında 'Bulut Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği' adıyla bir etkinlik gerçekleştirdi.

18.03.2015 19:22

18 Mart 2015 tarihinde Gaziantep Teymur Continental Hotel'de ITR Teknoloji A.Ş. firması bilgi teknolojileri alanında 'Bulut Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği' adıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte konusunda uzman mühendisler ve akademisyenler bilgilerini paylaştı, başarı hikayeleri anlatıldı.

Gaziantep'in birçok büyük ölçekli ve köklü firmasının, Gaziantep Sanayi Odası'nın ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin katıldığı etkinlikte hızla ilerleyen teknolojinin firmalara neler katacağı konuşuldu.

ITR Teknoloji A.Ş. Genel Müdürü Deniz Cengiz, Anadolu'daki firmalarda bilgi teknolojileri alanında birçok gelişim alanının olduğundan ve buradaki firmalarla iş geliştirme hedeflerinin olduğundan bahsetti.

Gaziantep Sanayi Odası Proje Planlama Müdürü İbrahim Çalı ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Hibe Projeleri Müdürü Mehmet Ersin Görcü ile Gaziantep Organize Sanayi Bölgeleri için GIS sistemlerinin projelendirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Itr Teknoloji Gaziantep?te Bulut Teknolojileri ve Bilgi Güvenliği Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement