İZAYDAŞ'tan Sempozyum Çıkarması - Son Dakika
Güncel

İZAYDAŞ'tan Sempozyum Çıkarması

İZAYDAŞ\'tan Sempozyum Çıkarması

Yaklaşık 750 uzmanın yer aldığı ve "Daha Temiz Türkiye" mesajının ön plana çıktığı Atık Yönetimi Sempozyumu'na İZAYDAŞ adeta çıkarma yaptı.

29.04.2013 15:47

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetim Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atık Yönetimi Sempozyumu, Antalya'da gerçekleştirildi. Yaklaşık 750 uzmanın yer aldığı ve "Daha Temiz Türkiye" mesajının ön plana çıktığı sempozyuma İZAYDAŞ adeta çıkarma yaptı.

15 KİŞİLİK EKİPLE

Atık yönetimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi, ilgili kuruluşlarla bilgi alışverişinde bulunulması ve sektördeki yeniliklerin değerlendirilmesi amacı düzenlenen sempozyum toplam dört gün sürdü. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın da katıldığı sempozyumda İZAYDAŞ'ı, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Özel Kalem Yusuf Yazıcı, Danışman İsmail Akbaş, Proje Şefi Onur Uludağ, Laboratuvar Şefi Erkan Baysal, İdari İşler Şefi Recep Kartal, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu, Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Helin Esenlik, Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş, Deponi Sorumlusu Zafer Baki Yılmaz, TAYÇED Genel Sekreteri Osman Boz, pazarlama çalışanı Gökhan Tilki, Çevre Yönetim Sistemleri görevlisi Bertan Görhan'dan oluşan 15 kişilik ekip temsil etti.

ULUDAĞ VE ULUTAŞ'TAN SUNUM

İZAYDAŞ yönetimi, atıkların kaynağında ayrı toplanması, bertarafı ve geri dönüşümü konularında yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin tartışıldığı sempozyumda iki farklı konuda sunum gerçekleştirdi. Proje Şefi Onur Uludağ'ın "Tıbbi Atık Yönetiminde Yakma" ve Geri Kazanım Sorumlusu Arzu Ulutaş'ın "Biyogaz ve Enerji Üretim Tesisi İşletilmesi" başlıklı sunumları, sempozyumda ilgi gören sunumlar arasında yer aldı. Bu arada sempozyumun platin sponsorluğunu üstlenmesinden dolayı İZAYDAŞ'a teşekkür plaketi takdim edildi. İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş kurumun plaketini, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın elinden aldı.

STANDA YOĞUN İLGİ

Öte yandan sempozyumda İZAYDAŞ'ın açtığı stant yoğun ilgi gördü. Sempozyumun katılımcı ve ziyaretçilerine kurumla ilgili broşürler dağıtılırken, gelen sorular yanıtlandı, detaylı bilgilendirmeler yapıldı. İZAYDAŞ yetkilileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve sektör temsilcilerinin önemli bir kısmı ile fikir alışverişinde bulunma imkânı elde etti. Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın İZAYDAŞ standına gösterdiği özel ilgi dikkatlerden kaçmadı. Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Çevre TV'de İZAYDAŞ ile ilgili bilgiler verirken, sempozyumda TAYÇED de stant açarak ilke ve çalışmalarını anlatma imkânı buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İZAYDAŞ'tan Sempozyum Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement