İzmir'de hediyelik eşya fuarı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de hediyelik eşya fuarı

İzmir\'de hediyelik eşya fuarı

Gençiz Fuarcılık tarafından düzenlenen Hediyelik Eşya Günleri'ne 80 firma katıldı.

27.12.2016 15:59

Bu yıl ilk kez ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğin organizasyon sorumlusu Dilek Erbey"Önceki yıllarda Fuar Kültürpark da gerçekleştirilen etkinlik, yenileme projesi nedeniyle bu yıl Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenleniyor." dedi.

Hediyelik eşya stantlarında; bijuteri, antika hediyelik eşyalar, ahşap aksesuarlar, tekstil ürünleri, kozmetik, gıda ve yılbaşı süs eşyaları yer alıyor. Etkinlik kapsamında indirimli fiyatlara satışa sunulan ürünler, İzmirlilerin yeni yıla mutlu girmesini sağlayacak.

15 gün sürecek organizasyon her gün 11:00-22:00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Etkinlik boyunca Kültürpark Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre ve Sergi Merkezine ücretsiz servisler kalkıyor.

İKİ ETKİNLİK TEK ÇATI ALTINDA

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde Hediyelik Eşya Günlerinin yanı sıra Souvenir'ın Altın Pırlanta Perakende Günleri de düzenleniyor. 23 Aralık'ta başlayan organizasyonda her çeşit altın takı, elmas, pırlanta ürünler, tektaş yüzükler, yakut ve incili ürünler büyük indirimlerle satılacak. Yüzde 70'lere ulaşan indirimlere yoğun talep olması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir'de hediyelik eşya fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement