İzmir’in Eski Tdh Ekibi Evet İçin Çalişiyor - Son Dakika
Güncel

İzmir’in Eski Tdh Ekibi Evet İçin Çalişiyor

İzmir’in Eski Tdh Ekibi Evet İçin Çalişiyor

Eski TDH İzmir İl Başkanı Kadim Canbolat Ve Ilçe Başkanları İzmir'deki Ilk Parti Toplantısını AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın Evsahipiliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un Katılımıyla Yaptı.

08.09.2010 15:14  Güncelleme: 15:16

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rozet taktığı Eski TDH İzmir İl Başkanı Kadim Canbolat ve ilçe başkanları İzmir'deki ilk parti toplantısını AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın evsahipiliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un katılımıyla yaptı.

Harekete bağlı eski 8 ilçe başkanı,kadın kolları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İl Başkanlığına gelen Canbolat," CHP kurultayında Sayın Sarıgül 'Kılıçdaroğlu'nun rüzgarını kesmek istemiyoruz' diyerek partiyi kurmaktan vazgeçtiğini söyledi. Oysa ki asıl rüzgar 8 senedir AK Parti tarafından estiriliyor. Sarıgül, Başbakanımızın o rüzgarı çok güçlü şekilde estirdiğini göremedi.

Bizler Başbakanımızın katıldığı, 5 bin kişilik TDH grubuyla birlikte rozet töreniyle AK Partili olduk. Bu süreçte Başbakan Yardımcısı Sayın Cemil Çiçek, Genel Başkan Yardımcımız sayın Salih Kapusuzve İl Başkanımız Sayın Ömür Kabak çok yakın ilgi gösterdi. Bundan sonra AK Partiyi en iyi şekilde tanıtmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Tüm değişim hareketi gönüllerini de AK Partiye kazandıracağız. Tüm gönüllüleri AK Partiye davet ediyorum" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ta Canbolat ve ekibiyle çok önemli çalışmalara imza atacaklarını belirterek; "Kendisi gerçek bir lider. Ekibiyle birlikte yaptığı özverili çalışmalardan yararlanıp birlikte bu yolda yürüyeceğiz. Bizler birer AK Partili olarak milletimize hizmet etmenin derdindeyiz. Millete hizmete yolunda siyasi partiler en iyi araçtır. Bundan sonra kolkola yürüyerek AK Parti çatısı altında koşturacağız. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin en önemli adımı anayasa değişiklikleridir. 12 Eylül 'Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçişin seçiminin yapılacağı önemli bir tarihtir"dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ise , " İzmir'de AK Partinin asgari yüzde 30'un üzerinde bir gücü var. Bu güç yetersiz, Çünkü bizim potansiyelimiz çok daha büyük. Geçmişte burada DYP ve ANAP belediye seçimlerini kazanmıştır. Kendi eksikliklerimiz yüzünden İzmir'de başarılı bir sonuç elde edemedik.

İzmirliye AK Parti doğru bir şekilde anlatmamız yeterlidir ve gereklidir. İzmir, sağduyulu insanların şehridir." dedi. 12 eylül halk oylamasına da değinen Kapusuz,"CHP'lilerin muhtarları kullanarak oy pusulasının yanında hayır oylarını koydukalrını hatta Kılıçdaoğlu'nun broşürlerini eklediklerini görüyoruz. Bu etik olmayan davranışları tasvip etmiyoruz. Bu tip hareketlere AK Parti olarak hiç birzaman tevessül etmedik,etmeyeceğiz. Görüyoruz ki CHP küçük hesaplar peşinde. 12 Eylül halk oylaması hiç bir partinin zaferi olmayacak ama demokrasinin zaferi olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir’in Eski Tdh Ekibi Evet İçin Çalişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement