İzmir İzmirli Dördüz Kardeşler Karne Aldı - Son Dakika
Güncel

İzmir İzmirli Dördüz Kardeşler Karne Aldı

İzmirli dördüz kardeşler karne aldıİZMİR'in Gaziemir ilçesindeki Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu'nda eğitim gören dördüzler, karne heyecanı yaşadı.

19.01.2018 15:12

İzmirli dördüz kardeşler karne aldı

İZMİR'in Gaziemir ilçesindeki Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu'nda eğitim gören dördüzler, karne heyecanı yaşadı.

Ayrı yumurta dördüzü oldukları için birbirlerine hemen hiç benzemeyen kardeşler Ali Efe, Nazlı, Sude ve Aleyna Top, teşekkür belgeleriyle birlikte karnelerini aldı. Birbirlerine sarılıp uyumanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen dördüzlerin öğretmeni olan Mukaddes Tosun'un ise bu konuda en tecrübeli öğretmenlerden birisi olduğu ortaya çıktı. Tosun'un daha önce üçüz kardeşleri mezun ettiği öğrenildi. Şehit Polis Ahmet Atilla Güneş İlkokulu'nda 4'üncü sınıfa giden dördüz kardeşler, karneleri ile teşekkür belgelerini, sınıf öğretmeni Mukaddes Tosun'un elinden aldı. Aynı sınıfa giden, birlikte oyun oynayıp ders çalışan, uyumlu davranan kardeşleri, heyecan ve mutluluk dolu bu anlarında anne Fatma Top ve babası Engin Top yalnız bırakmadı.

TECRÜBELİ ÖĞRETMEN

Büyüyünce doktor olmak istediklerini söyleyen dördüz kardeşlere başarılı eğitim veren öğretmenleri Mukaddes Tosun, öğrencilerinin ilk okula geldikleri günü anlatıp. Öğretmenler arasında şanslının kim olacağını konuştuk. Dördüz kardeşler bana çıktı. Kendimi bu konuda şanslı hissediyorum çünkü daha önce de üçüz öğrencileri mezun ettim. Bu öğrencilerimde çok uyumlular ve başarılılar dedi.

Çocukların babası Engin Top ve annesi Fatma Top, 4 çocuğu anı anda büyütmenin zorlu ancak bir o kadar da mutlu ve zevkli olduğunu anlattı. Baba Engin Top, çocuklarından Ali Efe'nin resim yapmayı sevdiğini, Aleyna ve Nazlı'nın matematikte daha başarılı olduğunu, Sude'nin ise müziğe ilgi duyduğunu anlattı. Dördüz kardeşler ise birbirlerine sarılıp uyumanın, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını zaman zaman tartışsalar bile hemen barıştıklarını söyledi.

İzmir İzmirli Dördüz Kardeşler Karne Aldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir İzmirli Dördüz Kardeşler Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement