
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, Kocaeli'de AK parti döneminde yapıldığı ileri sürülen yolsuzluklarla ilgili ayrıntıları içeren bir sergi açtı. İl binasındaki serginin açılışını İl Başkanı Cengiz Sarıbay yaparken, partili gençlerin yaptığı bu derlemenin sadece özet olduğunu, AK Parti dönemindeki yolsuzlukların saymakla bitirilemeyeceğini söyledi.
CHP Kocaeli İl binasında açılan serginin büyük boy afişinde, "41 kere maşallah.. AKP dönemi yolsuzlukları sergisi" yazısı dikkat çekiyor. Panolara asılan ve yazılarda, AK Parti döneminde yapıldığı ileri sürülen yolsuzluklar sıralanıyor. İl Başkanı Cengiz Sarıbay serginin açılışında yaptığı konuşmada, sergide şimdiye kadar yapılanların aksine göze hitap edecek bir çalışma amaçlandığını, AK Parti döneminde çok sayıda yolsuzluğun olduğunu belirterek, "41 yolsuzluk aslında buzdağının su yüzüne vuran parçaları. Yolsuzlukları saymakla bitecek değil" dedi. Sarıbay serginin halk tarafından incelenmesini ve eleştirilmesini de isteyerek bu serginin ayrıca kent içindeki Yürüyüş Yolu'nda ve ilçelerde de açılması talimatını verdi. Panolardaki iddialarda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin mahkemeye de intikal eden süt ihalesi yolsuzluğu'nun yanı sıra Sekapark, Battı-Çıktı inşaatı, Sapanca-Yuvacık Boru Hattı, Madeni Yağ ihalesi, diğer bazı ihaleler ile İstanbul ve Ankara'da yapıldığı ileri sürülen yolsuzluklarla ilgili bilgiler bulunuyor.
CHP Gençlik Kolları'nın, İl Başkanı Cengiz Sarıbay'ın da katılımıyla açtığı bu sergi şimdiden AK Partililerin büyük tepkisini çekti.
Son Dakika › Güncel › İzmit - Chp´Den Ak Parti Dönemi Yolsuzlukları Sergisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?