Jewex 2011 Fuarı Başarıyla Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Jewex 2011 Fuarı Başarıyla Tamamlandı

Jewex 2011 Fuarı Başarıyla Tamamlandı

İzmir Fuar Alanı'nda Yeni Bir Anlayışla Dizayn Edilen JEWEX 2011 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı Ve Saat Fuarı Dev Bir Sektörel Buluşmaya Ev Sahipliği Yaptı.

08.02.2011 15:34

Dünyanın her kıtasından Türkiye'nin dört bir yanından sektör profesyonelleri organizasyonu ziyaret etti. 4 gün süren JEWEX'in kapanışı da açılışı gibi görkemli oldu. Çok sayıda katılımcı firma fuar alanındaki standında kutlamalar yaptı.

Dünyada ilk altın paranın kullanıldığı coğrafyada, JEWEX Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı, Saat Fuarı'nda efsaneler canlandı. Kültürlerin yoğurduğu birbirinden özel, birbirinden değerli takılar geçtiğimiz Cuma günü Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda açılan kuyumculuk ve saat fuarında sergilendi. Defileler, bayi toplantıları, yeni dönemin trendleri, panel ve seminerler, takı tasarım yarışması gibi çok sayıda etkinliğin gerçekleştiği organizasyonda 115 katılımcı firma, yeni pazarlara açıldı. Katılımcılar arasında ciddi bir rekabetin yaşandığı fuarda yerli üreticiler son trend altın ve gümüş takı, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, pırlanta, inci, montür, saat, makina, malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları, güvenlik araçları için ciddi siparişler aldı.

Gençiz Fuarcılık'ın farklı bir anlayışla dizayn ettiği fuar alanı görkemli bir organizasyonu ortaya koydu. Avrupa ülkelerindeki bazı kuyumculuk ve saat fuarlarına benzetilen JEWEX için katılımcılar ve ziyaretçiler övgüler yağdırdı. Sadece ticari alıcı ve VIP davetlilerin ziyaret edebildiği organizasyon daha ikinci gününde ziyaretçi hedefini aştı. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından fuar alanına akın eden sektör profesyonelleri yaptıkları iş bağlantılarıyla katılımcıların yüzünü güldürdü. Organizasyonun kapanışı da açılışı gibi görkemli oldu. Çok sayıda katılımcı standında kutlama yaptı.

CAN PAHASINA FUAR

Gençiz Fuarcılık yüksek bir tempoda çalışarak organizasyonu gerçekleştirdi. Ekibin lideri Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, genç ve dinamik yapısıyla yoğun bir çalışma ortaya koydu. Fuarın ilk günü açılışa ilaç alarak, ikinci ve üçüncü güne fuar alanında serum ve ilaç takviyesiyle organizasyona katılabilen Gençer'e doktorlar son günü fuar alanını yasakladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jewex 2011 Fuarı Başarıyla Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement