Kadın Avukatların Gözünden Kadın - Son Dakika
Güncel

Kadın Avukatların Gözünden Kadın

Kadın Avukatların Gözünden Kadın

'Kadın gözüyle kadın' sergisi dün Bursa Akademik Odalar Birliği Fuaye Salonu'nda sergilenmeye başlandı.

08.04.2013 09:54

Bursa Barosu'nun kadın avukatları Begüm Karapınar, Pelin Yılmaz ve Sabahat Taşkın'ın farklı zamanlarda çektiği fotoğraflardan oluşan ve kadınların yaşamlarından kesitler sunan 'Kadın gözüyle kadın' sergisi dün Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Fuaye Salonu'nda sergilenmeye başlandı.

13 Nisan tarihine kadar gezilebilecek olan serginin açılışına katılım bir hayli yoğun olurken, CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan ve geçmiş dönem Bursa milletvekillerinden eski Başbakan Yardımcısı Av. Ertuğrul Yalçınbayır olmak üzere bir çok önemli isim de sergide yerlerini aldı.

Serginin açılışında konuşan Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, savunma mesleğinin temsilcileri olarak yaşadıkları zorluklara dikkat çekerek, "Gün mücadele ve uğraş günü. Savunma günümüzde saldırı altındadır. Savunmayı yok saymaya ve görmezden gelmeye kalkmak, halkın hak arama özgürlüğünü reddetmektir. Avukat arkadaşlarımızın açtığı bu sergi, bugünlerde yaşadığımız mücadele yoğunluğunun yanında bizim bir nevi dinleme fırsatı olmuştur. Kendilerine gösterdikleri emekleri için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın Avukatların Gözünden Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement