Kafkas Derneği'nden Nart'lara Kahvaltı - Son Dakika
Güncel

Kafkas Derneği'nden Nart'lara Kahvaltı

Kafkas Derneği\'nden Nart\'lara Kahvaltı

Ekip Velilerinden Serpil Alçıkaya ve Ekibin Eğitmen Zuhal Çatan önderliğinde düzenlenen kahvaltıya yoğun bir katılım oldu.

21.01.2013 15:30

Derneğin Minik Nartlar Kafkas Halk Dansları Ekibinde oynayan oyuncu velileri ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri İzmit Gölkay Park tesislerinde kahvaltıda buluştular.

Ekip Velilerinden Serpil Alçıkaya ve Ekibin Eğitmen Zuhal Çatan önderliğinde düzenlenen kahvaltıya yoğun bir katılım oldu. Kahvaltıya derneğin yönetim kurulu üyeleri Başkan Sami Korkut (Guğoj, Erdal Çatan Çatanaa), İbrahim Uygun (Abrek, İskender Öztekin (Pasaniya), H.Tolga Asalkan (Ubıh, Ö.Susran Hunca (Hunca), Cengiz Hurma (Hurıme), Denetim Kurulu Üyesi Mahmut Yıldırım (Şbleko), Onur Kurulu Üyesi Av. İbrahim Tavan (Akutba) eksiksiz katıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı Kahvaltıda konuşan Başkan Sami Korkut, "Minik Nartlar ve ailelerle birlikte olmaktan çok mutluyuz, küçük yaşta kültürümüzü öğrenen öğrencilerimize Zuhal hocamıza ve siz velilere teşekkür ederim. Bu tür etkinlikler, birliktelikler üyelerimizin tanışmasına, kaynaşmasına yol açmaktadır ,birlikteliğimin hep sürmesi dileğiyle tüm katılanlara teşekkür ederim" dedi. Ayrıca Minik Nartlarda oynayan Begüm Kenter'in doğum günü pasta kesilerek kutlandı. Kahvaltı sonrası yapılan eğlencede Minik Nartlar ve veliler Kafkas Danslarından örnekler sergilediler Ayrıca kavaltının özel bir konuğu vardı Ford'ta çalışan mühendislerden Serkan Akıncı ve Tunuslu eşi khawla Aouled Khalef etkinliğe renk verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kafkas Derneği'nden Nart'lara Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement