Kahraman Atina'da,Yangın Kore'de - Son Dakika
Güncel

Kahraman Atina'da,Yangın Kore'de

Kahraman Atina\'da,Yangın Kore\'de

Kağıtspor kulübü iki önemli şampiyonaya iki önemli sporcusunu gönderiyor.

21.05.2012 15:35

Bu yıl tekvando başarıya doymayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü iki önemli şampiyonaya iki önemli sporcusunu gönderiyor.

ETU tarafından Yunanistan'ın başkenti Atina'da 14-17 Haziran 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası seçmeleri yapıldı. Seçmelere katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un genç yeteneği Cem Mehmet Kahraman 63 kiloda seçmeleri kazanarak Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecek isim oldu.Ankara'da yapılan seçmelerde başarılı olan milli Tekvandocu'nun Avrupa şampiyonasında da ülkemize madalya getirmesi bekleniyor.

Yangın Kore'de

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı tekvandocusu Hatice Küübra Yangın ise Dünya Üniversite Tekvando Şampiyonası elemelerini geçerek ülkemizi 25-30 Mayıs tarihleri arasında Kore'de yapılacak olan Dünya şampiyonasında 53 kiloda temsil edecek. Geçtiğimi yıl Üniversiteler şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Hatice Kübra Yangın'ın bu yılda Dünya şampiyonu olması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kahraman Atina'da,Yangın Kore'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement