Kalp Dostu Konyalı Saat - Son Dakika
Güncel

Kalp Dostu Konyalı Saat

Kalp Dostu Konyalı Saat

Türk Kalp Vakfı'nın "Tek Dünya, Tek Ev, Tek Yürek" projesi 29 Eylül Dünya Kalp Günün'de start aldı.

19.10.2012 14:37

Evlerde sağlıklı besinleri tüketmeye, sigara kullanımını yasaklamaya ve fiziksel aktivitelere yönelik teşviklerin artırılmasını amaçlayan projeye Konyalı Saat'ten de çocuklara anlamlı destek geldi.

Saat modasının öncü ismi Konyalı Saat, 29 Eylül Dünya Kalp Günü'nde çocukları yalnız bırakmadı. Türk Kalp Vakfı'nın Tek Dünya, Tek Ev, Tek Yürek projesi kapsamında gerçekleşen tanıtımında saatleriyle çocukları sevindiren Konyalı Saat, insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Türkiye'nin her noktasında insanlara sağlıklı bir kalp ile iyi yaşam konusunda kalp hastalıklarına karşı mücadeleye davet eden Türk Kalp Vakfı; Dünya Kalp Günü'nde Point Otel'de tüm proje destekçileriyle bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıya çok sayıda ünlü isim katıldı. Engelliler Müdürü; Nurullah Yücel, tiyatro sanatçısı; Ayla Algan, Prof. Dr Yıldız Tümerdem ve AKUT Kurucu Üyesi ve dağcı Nasuh Mahruki de konuşmacılar arasında yer aldı. Projeye destek veren Konyalı Saat, Türk Kalp Vakfı'nın "Tek Dünya, Tek Ev, Tek Yürek" projesinde yer alarak sosyal sorumluluğa verdikleri önemini bir kez daha gösterdi. Proje destekleyicileri arasında yer alan Konyalı Saat, Türk Kalp Vakfı tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü, Konyalı Saat adına Konyalı Saat Kurumsal İletişim Müdürü Meltem Çeki aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalp Dostu Konyalı Saat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement