Kanala Uçan Otomobilin Sürücüsünü Vatandaşlar Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kanala Uçan Otomobilin Sürücüsünü Vatandaşlar Kurtardı

Kanala Uçan Otomobilin Sürücüsünü Vatandaşlar Kurtardı

Adana'da kontrolden çıkıp Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına uçan otomobilin sürücüsü 28 yaşındaki Fevzi Acarbaş, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

15.07.2016 22:53

Adana'da kontrolden çıkıp Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına uçan otomobilin sürücüsü 28 yaşındaki Fevzi Acarbaş, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Mavi Bulvar'da meydana geldi. Fevzi Acarbaş yönetimindeki 06 SAC 89 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı, daha sonra da demir bariyerleri yıkarak sulama kanalına uçtu. Otomobil kısa sürede suya gömülürken, çevredeki vatandaşlar ise sulama kanalına atlayarak sürücü Acarbaş'ı araçtan çıkardı. Çok su yutan ve bilincini kaybeden Acarbaş, olay yerine çağrılan ambulans ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçta başkalarının da olduğundan şüphelenilmesi üzerine, kaza yerine sualtı polisleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kanalın içinde arama yapan ekipler, başka kimsenin olmadığı anlaşılınca çalışmaya son verdi.

Hastanede tedavisi devam eden Acarbaş'ın durumunun kritik olduğu belirtilirken, polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanala Uçan Otomobilin Sürücüsünü Vatandaşlar Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement