Kandaz' dan Hastane ve Kurum Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Kandaz' dan Hastane ve Kurum Ziyaretleri

Kandaz\' dan Hastane ve Kurum Ziyaretleri

Kandaz: Amacımız laf üretmek değil sorunun merkezinde çözüm üretmek.

15.04.2013 13:27

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilimizde bulunan bazı hastaneler ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği' ni ziyaret etti.

Kandaz, bu ziyaretini Başkan Yardımcıları Ahmet Atlı, Tülay Selçuk, Ahmet Sağırkaya, Niyazi Aydın, Aziz Aydın, SKM Başkanı Muharrem Top, İlçe Yöneticileri Melahat Özkan, Muharrem Küçük, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Balkaya ile birlikte yaptı.

İlk olarak İzmit Seka Devlet Hastanesi, ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kocaeli Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi' ni ziyaret eden Kandaz, son olarak Kamu Hastaneler Birliği Kocaeli Genel Sekreterliği' ni ziyaret ettiler.

İzmit Seka Devlet Hastanesinde Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Atilla Esmen ve Başhekim Op. Dr. Yaşar Taşerimez, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hastane Yöneticisi Ramazan Kocaaslan ve Başhekim Op.Dr.Soner Şahin, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Kocaeli Devlet Hastanesinde Hastane Yöneticisi-Başhekim Op.Dr. Adem Çakır tarafından makamlarında karşılanan Kandaz ve teşkilat mensupları hastane ve yürütülen sağlık hizmetleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Son olarak Kamu Hastaneleri Birliği Kocaeli Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık tarafından kabul edilen Kandaz, burada tüm ilimizdeki sağlık sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmanın yanı sıra özellikle Kartepe ilçesinin sağlık sorunlarına ilişkin görüşmeler gerçekleştirdiler.

Kandaz, yeni görevlerine yakın zamanda atanan tüm hastane yöneticilerine "hayırlı olsun" dileğinde bulunarak, amaçlarının nezaket ziyareti olmasının yanı sıra kamu kurumlarının sorunlarını ilk ağızdan dinlemek ve buna göre çözüm önerileri üretmek olduğunu zira bu kurumlardan her gün binlerce vatandaşımızın yararlandığını bu nedenle kamudaki sorunların çözümü vatandaşımızın sorununun çözümü olduğunu ifade etti.

"Sağlığa Çok Önem Veriyoruz"

AK Parti iktidarı olarak sağlığa çok önem verdiklerini belirten Kandaz, 10 yıllık iktidarları döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılanın çok üzerinde sağlığa yatırım yaptıklarını söyledi. Sağlıkta yapılan reform değişiklikler ile vatandaşlarımızın bugün artık eskiden olduğu gibi gece yarısından itibaren muayene olmak için hastaneye gelip sıraya girmediklerini, hemen hemen tüm hastanelerde ileri teknolojik cihazlar ile kısa sürede tanışların konulduğunu, hastanelerin modern bir yüze kavuştuğunu belirtti.

"Kartepe' de Acil Hizmetlerin olmaması Önemli Bir Sorun"

Kartepe ilçesinde acil hizmetlerin şu an olmayışının önemli bir sorun olduğunu ifade eden Kandaz, bu konunun bir an evvel çözüme kavuşması için ilgililerle görüş alışverişinde bulunduğunu, bu konuda ilimizdeki sağlık hizmetlerinde sorumlu olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ile aynı görüşü paylaştıklarını ve en kısa sürede bu sorunun çözümünü sağlayacaklarına dair görüşmelerin yapıldığını açıkladı.

Tüm yöneticiler de Kartepe İlçe Teşkilatının yaptığı bu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirterek, teşekkür ettiler.

"Amacımız, Laf Üretmek Değil Sorunun Merkezinde Çözüm Üretmek"

Kandaz, son olarak bu ziyaretlerini sık sık yapacaklarını, amaçlarının laf üretmek değil sorunun merkezinde çözüm üretmek olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandaz' dan Hastane ve Kurum Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement