Kandaz: "Kartepe'de Başkanlık Koltuğu Dolu" - Son Dakika
Güncel

Kandaz: "Kartepe'de Başkanlık Koltuğu Dolu"

Kandaz: "Kartepe\'de Başkanlık Koltuğu Dolu"

Şükrü Karabalık eşi Nurten Hanım ile birlikte ilçe kadın kolları yöneticilerine Sukay Park Tesislerini gezdirdi.

19.10.2012 09:21

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz bugün seçim olacakmış gibi hazırlıklı olduklarını belirterek, "Aday arayışımız yok. Çünkü Kartepe'de başkanlık koltuğu dolu" dedi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık eşi Nurten Hanım ile birlikte ilçe kadın kolları yöneticilerine Sukay Park Tesislerini gezdirdi. Programa Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban'ın kısa teşekkür konuşmasından sonra açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Kandaz, "Sayın Başbakanımız yaptığı açıklamada seçimlerin 5 ay geriye alınması konusunda kararlılıklarını dile getirdi. Biz teşkilatımızın tüm kademeleriyle bugün seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız.

Belediyemiz 3.5yıl içerisinde çok güzel hizmetler yaptı. Sayın başkanımıza ve ekibine hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin devamından kimse şüphe duymasın. Bu kadrolar sağanak sağanak hizmetlere devam edecektir. Bizim aday arayışımız yok. Kartepe'de başkanlık koltuğu dolu" dedi.

İlçe başkanı ve kadın kolları yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yaptığı konuşmada, "Görmüş olduğunuz bu tesisi ilçemize kazandırmak için ne mücadeleler verdiğimizi bilemezsiniz. İzinlerin alınması yaklaşık 1.5 yıl sürdü. Tesisi hizmete aldıktan sonra bile uğraşmaya devam edenler, kaldırtmak isteyenler var. Ama yılmadık ve bu güzel tesisi kentimize kazandırdık. Yaşbak, göbek bağı, kültür gezileri, cenaze hizmetleri gibi hizmetlerimiz takdir görmekte. Kent meydanı, hipodrom, hava alanı, hızlı tren, afet koordinasyon merkezi gibi mega projeleri ve turizm zenginlikleriyle ilçemiz tam bir cazibe merkezi konumunda. İlçemizde en büyük ihtiyaç yol. Bu ihtiyaçları karşılayabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandaz: 'Kartepe'de Başkanlık Koltuğu Dolu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement