Kandaz Ramazan Ayı İle Birlikte Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Kandaz Ramazan Ayı İle Birlikte Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kandaz Ramazan Ayı İle Birlikte Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor

Hasan Kandaz, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Atlı ile birlikte Çamlık Mahallesinde ikamet eden Zeki Dilek isimli vatandaşımızı hasta yatağında ziyaret etti.

17.07.2013 11:44

Ameliyat olan ve evinde istirahat eden Zeki Dilek' e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kandaz, beraberindekiler ile birlikte bir süre sohbet etti. Hastaları ziyaret etmenin sünnet olduğunu hatırlatan Kandaz, "Geleneksel hale getirdiğimiz hasta ziyaretlerimiz sürecek. Bu mübarek günlerde bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Kendilerinin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileyen Kandaz, On bir ayı sultanı Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirmek ve böylece Allah'ın rızasına daha da yaklaşmak adına yapılması gerektiğini savundu.

Kandaz, "Özellikle içinde bulunduğumuz zaman diliminde dualarımızı, düşüncelerimizi, ilgi ve alakamızı bu yöne yoğunlaştırmaya gayret ediyoruz. Bu Ramazan'da Kartepe' de tek bir çatı altında sorunlarının nasıl gidereceğini, kısacası vatandaşımızın beklentilerini, ihtiyaçlarını kendimize dert edinerek çözümü noktasında elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışıyoruz" dedi.

Kandaz' ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeki Dilek, "Beni ziyaret etmenizle moral buldum. Teşekkür ediyorum" şeklinde düşüncelerini ifade etti. Karşılıklı sohbetin ardından AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Dilek' e Türk bayrağı ve kahve paketlerini hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandaz Ramazan Ayı İle Birlikte Hasta Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement