Kapkaççı Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Kapkaççı Kaçamadı

Kapkaççı Kaçamadı

Adana'da 70 yaşındaki Fadime Yüksek'in elindeki para cüzdanını kapıp kaçan 41 yaşındaki Mehmet Sönmez suçüstü yakalandı.

27.10.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 70 yaşındaki Fadime Yüksek'in elindeki para cüzdanını kapıp kaçan 41 yaşındaki Mehmet Sönmez suçüstü yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'ndaki bir bankadan işlem yapan Fadime Yüksek, evine doğru yola çıktı. Bu sırada Yüksek'in arkasından yaklaşan Mehmet Sönmez, elindeki cüzdanı kapkaç yaptı. Yüksek'in şaşkın bakışları arasında Sümer Mahallesi'nin ara sokaklarına giren Sönmez, gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, olayın tanığı vatandaşlar da zanlının peşine koştu. Kısa süre sonra da sivil çalışan Güven Timi Amirliği'ne bağlı ekipler, Mehmet Sönmez'i kapkaç yaptığı cüzdan ile birlikte yakaladı.

Gözaltına alınan Mehmet Sönmez, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde teşhis edildi. Fadime Yüksek'in içinde 60 TL para, kredi kartları ve nüfus cüzdanının bulunduğu el çantası teslim edildi. Sorguya alınan Sönmez, "İki çocuğumda doğuştan hastalık var. Gaziantep'ten Adana'ya ameliyat için getirdim, burada akrabalarımda kalıyordum. Ben de caddeye çıktım, kafamı dağıtmak için yürüyordum. Elinde cüzdanla yürüyen kadını görünce kapkaç yaptım. Sonra pişman olup geri getirmek istedim, ama olayı gören vatandaşlar tepki gösterdi. Polisler de beni yakaladı" diye konuştu.

Adliyeye sevk edilen Mehmet Sönmez, tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kapkaççı Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement