Karabalık'a Kafkas Derneği'nden Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Karabalık'a Kafkas Derneği'nden Teşekkür Plaketi

Karabalık\'a Kafkas Derneği\'nden Teşekkür Plaketi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür plaketi verdi.

12.11.2012 16:48

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Yönetimi, başarılı çalışmaları ve derneğe verdiği katkılar nedeniyle Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür plaketi verdi. Ziyaretten memnunluk duyan Başkan Karabalık da, özellikle Marka şehir olma iddiasının gereklerini yerine getirmek için çok çalıştıklarını belirtti. Bu çalışmalar kapsamında hayat geçirilen turizm faaliyetlerinden Ekoköy Ketenciler Projesine verdiği destek için dernek yönetimine ve Ketenciler Köyü sakinlerine teşekkür etti.

Sami Korkut'un başkanlığını yaptığı Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ziyaret eden Dernek Başkanı Sami Korkut, "Kartepe İlçemize ve dernek çalışmalarımıza kattığınız değerler için teşekkür ederiz. Bizlerin yaşadığı ve gelenek göreneklerimizin yoğun şekilde yaşatıldığı Ketenciler Köyü'nde de uygulamaya koyduğunuz Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler Projesi de her geçen gün yoğun ilgi görmekte. Başarılı çalışmalarınızı takdirle izliyor ve destekçiniz olmaktayız "dedi.

Dernek yönetiminden çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Kartepe doğal ve eşsiz güzellikleri ile bir çekim merkezi olmakta. Bizlerde turizm konusunda elimizden geleni yapmaktayız. Marka Şehir olma iddiasının gereklerini yerine getirmek için çok çalıştık. Bu çalışmalar kapsamında hayata geçirilen turizm faaliyetlerinden Ketenciler Köyü'nde uyguladığımız Ekoköy Ketenciler Projesi'ne köy sakinleri, muhtarımız ve sizler ilk günden itibaren destek oldunuz. Bundan dolayı bizlerde size teşekkür ederiz" dedi.

Kartepe turizminin geliştirilmesi yönündeki çalışmaların televizyon kuruluşlarının da dikkatini çektiğini belirten Başkan Karabalık, "Bunun için fiziki ve görsel mekanların oluşturulup turizme uygun hale getirilmesinden, tanıtım amaçlı envanterlere, turizm çalıştaylarından fuarlara, radyo ve televizyonların etkin olarak kullanılmasına kadar her yolu denediklerini kaydetti. Başkan Karabalık, "Gururla söyleyebilirizki artık Kartepe 'Marka Şehir' olma yolunda hızla ilerliyor. Tabiiki bu yolda üç yılı aşkın süredir yapılan hizmetlerin büyük payı var. Hedef yakın gelecekte ulusal ve uluslar arası arenada adını altın harflerle yazdıran bir Kartepe oluşturmak. Bu üç yıl gösteriyorki bu hedef çok da uzak değil" dedi. Samimi atmosferdeki sohbet içilen çaylar eşliğinde son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'a Kafkas Derneği'nden Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement