Karate Türkiye Şampiyonu , İstanbul Aydın Üniversitesi - Son Dakika
Güncel

Karate Türkiye Şampiyonu , İstanbul Aydın Üniversitesi

Karate Türkiye Şampiyonu , İstanbul Aydın Üniversitesi

İstanbul Aydın Üniversitesi Kadın-Erkek Kata Takımları,son 3 yıldır üst üste TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

07.04.2015 09:44  Güncelleme: 09:45

30 Mart - 02 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Sakarya da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda İAÜ Karate Takımı sporcularından Uğur AKTAŞ Erkek Ferdi Kumite'de 84 Kg da Türkiye Şampiyonu olurken, Mehmet USDA, Barış Berkay BEYAZIT, Emre ŞENOL'dan oluşan Erkek Kata Takımı ve Bigem GİROĞLU, Kübra DİŞÇİ, Çağla KIZILTOPRAK 'dan oluşan kadın Kata Takımı 3. kez zirvedeki yerlerini koruyarak 2 Şampiyonluk Kupası sahibi oldular. Erkek Ferdi Kumitede 75 Kg da Recep Ersel KOÇER, Kadın ve Erkek Ferdi Kata da Bigem GİROĞLU - Muhammet Emre ÖZTÜRK Türkiye 3. sü ve Kübra KOCACIK, Çağla BARIŞ, Öznur SADE den oluşan Kadın Kumite Takımı Türkiye 2. lik kupasını kazandılar.

Genel klasman da İAÜ Karate Takımları Şampiyonayı 3 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz madalya ile tamamlayarak, 45 Üniversite arasında zirvedeki yerini bu yılda korumayı başaran ekipler olmuştur.

2013 yılında yapılan Avrupa Şampiyonasında Avrupa 3. sü olan takımlar, bu yıl Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilecek olan Üniversitelerarası Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını da elde etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karate Türkiye Şampiyonu , İstanbul Aydın Üniversitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement