Karne Hediyesi Başkan Uzun'dan - Son Dakika
Güncel

Karne Hediyesi Başkan Uzun'dan

Karne Hediyesi Başkan Uzun\'dan

2013-2014 Eğitim –Öğretim yılı ilk dönem kapanış programı Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.

25.01.2014 15:27

2013-2014 Eğitim –Öğretim yılı ilk dönem kapanış programı Mehmet Gesoğlu İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. Programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; öğrencileri ve velileri, Gürpınar Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nda 9 gün sürecek etkinliklere davet etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı İlk Dönem Kapanış Programı konuşmasında, Gürpınar Kültür Merkezi'nde 1-9 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikleri, çocuklar için organize ettiklerini dile getirdi. Başkan Uzun, yorucu bir ilk yarı dönemi sonrası çocukların eğlenceyi hak ettiğini belirterek, etkinliklere öğrenci ve velilerini davet etti. Çocukların Türkiye'nin bugünü ve yarınları olduğunu her fırsatta belirten Başkan Uzun, eğitime daima desteklerinin süreceğini ifade etti.

Törende konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise milli eğitimin Türkiye'nin en önemli değerlerinden olduğunu, bu değere öğretmen, öğrenci, veli, kaymakamlık, yerel yönetimler ve toplumun tüm kurum ve kuruluşları olarak birlikte sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi. Birlik beraberlik mesajları veren Kaymakam Demirkol, öğrencilere tatilde çok iyi dinlenmelerini tavsiye etti. Beylikdüzü'nün her alanda olduğu gibi eğitimde de başarılı bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Demirkol, bu başarıya sahip çıkılmasının yanı sıra, yapılan çalışmaların kıymetinin de bilinmesi gerektiğini belirtti.

"Bol Bol Kitap Okuyun..."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı da tatilde çocukların dinlenmelerini, eksik yanlarının tamamlanması için de çalışmaları gerektiğini ifade etti. Bakırcı, iyi notların çok abartılmaması, kötü notlardan dolayı da öğrencinin azarlanmamasının önemli bir konu olduğunu söyledi. Bakırcı, öğrencilere bol bol kitap okumaları nasihatinde bulundu. Programda Okul Müdürü Yılmaz Yıldız da günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerin gösterileri sonrasında ise Kaymakam Demirkol, Başkan Uzun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bakırcı temsili olarak öğrencilere ilk dönem karnelerini dağıttı. Okula gelişi ve gidişinde öğrenciler, Başkan Uzun'a büyük ilgi gösterdi. Başkan Uzun, tören sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karne Hediyesi Başkan Uzun'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement