Kasım Karaköse Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Kasım Karaköse Seçim Sonuçları

Kasım Karaköse Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Adana İmamoğlu belediye başkan adayı olan Kasım Karaköse isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:07

31 Mart seçimlerinde CHP Adana İmamoğlu belediye başkan adayı olan Kasım Karaköse isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Adana İmamoğlu ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Kasım Karaköse isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Adana İmamoğlu adayı Kasım Karaköse kimdir? CHP Adana İmamoğlu adayı Kasım Karaköse yüzde kaç oy aldı?

Kasım Karaköse Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Adana İmamoğlu belediye başkan adayı olarak gösterilen Kasım Karaköse İmamoğlu ilçesinde % 40,76 oranında oy almıştır. İmamoğlu ilçesinde % 40,76 oranında oy olan Kasım Karaköse adlı CHP adayı toplamda 7.221 adet oy sayısına ulaştı.

Kasım Karaköse Kimdir?

Kasım Karaköse Seçim Sonuçları

Kasım Karaköse, 1974 yılında Adana'da doğdu. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Adana İmamoğlu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Kasım Karaköse Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement