Kastamonu'da Sağlık İçin Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Sağlık İçin Yürüdüler

Kastamonu\'da Sağlık İçin Yürüdüler

'dünya Yürüyüş Günü'nde etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndan Kastamonu Gazi Stadyumu'na kadar yürüdü.'Uzağıdı Yakınıdı Üretme Cıggada Yörüyüve' yazan pankartla yapılan yürüyüşe Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Belediye Başkan...

03.10.2012 19:17

'dünya Yürüyüş Günü'nde etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Meydanı'ndan Kastamonu Gazi Stadyumu'na kadar yürüdü.

'Uzağıdı Yakınıdı Üretme Cıggada Yörüyüve' yazan pankartla yapılan yürüyüşe Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, Kastamonu İl Sağlık Müdürü Mustafa Yılmaz, Kastamonu AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, Kastamonu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, kurum ve kuruluş müdürleri, Kastamonu Gençlik Merkezi ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinle pankartlarla toplanan grup yürüyerek Gazi Stadyumu'na geldi. Obezite hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Mustafa Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'nın bilgisi altında yürüyüşümüz gerçekleşiyor. Dünyada ve Türkiye'de toplumsal sağlık örgütlerimiz fiziksel aktiviteler yapıyor. Obezite var olan kanser hastalarından 3'te 1'nin baş sebeplerindendir. Obeziteye ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek için bu yürüyüşü gerçekleştirdik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından cimnastik hocaları eşliğinde vatandaşlar egzersiz hareketleri yaptı. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Sağlık İçin Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement