Katar'da Restorandaki Patlama - Son Dakika
Güncel

Katar'da Restorandaki Patlama

Katar\'da Restorandaki Patlama

Doha'daki restoranda meydana gelen patlamada ölenlerin sayısı 12'ye yükseldi Sivil Savunma Yönetim Müdürü Dehimi: "Yangın, restoranın çatısındaki gaz tankının patlaması sonucu çıktı"

27.02.2014 16:12

Katar'ın başkenti Doha'daki "Hala İstanbul" adlı restoranda meydana gelen patlamada ölenlerin sayısının 12'ye yükseldiği bildirildi.

Katar Polis Şefi Tümgeneral Saad Bin Casim el-Halifi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, patlamada 12 kişinin hayatını kaybettiğini ve 31 kişinin yaralandığını, bazı yaralıların durumunun ağır olduğunu söyledi.

Patlamada can kaybının yanı sıra maddi zarar da meydana geldiğini aktaran Halifi, patlamanın 50 metre uzağındaki binaları da etkilediğini ifade etti.

Sivil Savunma Yönetim Müdürü Hamad ed-Dehimi ise yangının lokantanın çatısındaki gaz tankının patlaması sonucu çıktığını belirtti. Dehimi, yangının itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındığını da kaydetti.

Patlamada daha önce 9 kişinin öldüğü 32 kişinin yaralandığını açıklanmıştı.

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Ahmet Demirok da patlamada "herhangi bir Türk vatandaşının öldüğü ya da yaralandığı bilgisinin olmadığını" söylemişti. - Doha

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Katar'da Restorandaki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement