Kaybolan 3 Yaşındaki Çocuk, Yaralı Halde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaybolan 3 Yaşındaki Çocuk, Yaralı Halde Bulundu

Kaybolan 3 Yaşındaki Çocuk, Yaralı Halde Bulundu

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Ahmet Baba Köyü'nde evlerinin önünde oynarken kaybolan 3 yaşındaki Hasan Hüseyin Kavak, ormanlık alanda yaralı halde bulundu.

29.07.2013 10:44  Güncelleme: 12:52

Yüzü kanlar içindeki çocuğun şoka girdiği ve hiç konuşmadığı belirtildi.

Olay, dün Vezirköprü İlçesi Ahmet Baba Köyü'nde meydana geldi. 40 yaşındaki Mahmut ve 35 yaşındaki Fatma Kavak çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan Hasan Hüseyin Kavak, evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. Kavak çifti, çocuklarını göremeyince, komşularıyla birlikte aramaya çıktı. Arama çalışmaları sonuç vermeyince durum jandarmaya bildirildi.

Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Canlı, olay yerine gelip, AFAD'a da kayıp haberini bildirdi. Daha sonra Binbaşı Mehmet Canlı, askerlerle birlikte bölgede Hasan Hüseyin Kavak'ı aramaya başladı. Yapılan tüm aramalara rağmen çocuk bulunamadı.

Yaklaşık 5 saat sonra köylüler traktörle gezerken, köye 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda Niyazi'nin Pınarı mevkiinde, Hasan Hüseyin Kavak'ı yolun kenarında yerde yatarken buldu. Yüzü kanlar içindeki çocuğa mont giydiren köylüler, muhtara durumu bildirdi. Hasan Hüseyin Kavak, jandarma tarafından Vezirköprü İlçe Devlet Hastanesi'ne götürlüd. Tedaviye alınan çocuğun şoka girdiği ve hiç konuşmadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaybolan 3 Yaşındaki Çocuk, Yaralı Halde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement