Kayıp Nehir İçin Akraba Evlerinde Arama - Son Dakika
Güncel

Kayıp Nehir İçin Akraba Evlerinde Arama

Van'da 9 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın bulunmasına yönelik yürütülen çalışmalarda, Aslan ailesinin ve akrabalarının evlerinde ipucu arandı.

06.11.2014 17:29  Güncelleme: 17:36

Van'ın Gürpınar ilçesinin Kırkgeçit mahallesindeki evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki küçük Nehir'i arama çalışmaları gün boyu devam etti.

DEDESİNİN EVİNDE İPUCU ARADI

Mahallenin dağlık alanlarında çalışma yürüten arama kurtarma ekipleri, yaptıkları kontrollerde Nehir Aslan'a ait herhangi bir ize rastlamazken, İl Jandarma Komutanlığı Kriminal Laboratuvarı ekipleri de Aslan ailesinin yaşadığı ev ile dedesi Metin Aslan'a ait evde ipucu aradı.

ÖZEL CİHAZLARLA ARIYORLAR

Beraberlerindeki "Çok dalga boylu ışık kaynağı" adlı cihazla her iki evde tarama yapan kriminal ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmada elde ettikleri bulguları incelemek üzere delil torbasına bıraktı.

Nehir'i arama çalışmaları Gürpınar'ın Kırkgeçit Mahallesi İskender Dağları bölgesinde de sürdürüldü. Ancak bazı bölgelere kar ve buzlanmadan dolayı araçlar giremeyince, bu bölgelere at sırtında çıktı.

BEYAZ OTOMOBİL İDDİASI DA ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan asker aramalar sırasında güvenliği elden bırakmıyor. Ekipler arazide arama çalışmaları yaparken, hakim tepelerde de özel eğitimli komandolar ve korucular güvenliği sağlıyor. Akşam saatlerine kadar süren aramalarda yine Nehir'in izine rastlanmadı.

Ayrıca istihbarat ekipleri Nehir'in beyaz bir otomobile kaçırıldığı iddiaları üzerine, araştırmalarını o yönde de derinleştiriyor.

Kayıp Nehir İçin Akraba Evlerinde Arama
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kayıp Nehir İçin Akraba Evlerinde Arama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Konyalı Alperen: ;Eskiden van , insanı sevilirdi sayılırdı ama son olaylardan sonra o intibayı kendilerri düşürmeye başladılar. Bu masum kızımız bulunurinşallah tez zamanda ailesine kavuşur. ALLAH yardım etsin. 25 13 Yanıtla
  • davulcu: Gorursunuz, tanidik biri veya akraba cikacak. 12 0 Yanıtla
  • v: çok yazık ama bence bu işin altından akraba eş dost köylü komşu falan çıkacak. 9 0 Yanıtla
  • bu ne ya: Ya arkadaslar ben turkum. ama her yerde olabilecek adli bir olayi bile kurt, turk ayrimins cekmek kadar salakca bir sey olmaz sanirim. kayseride bayram sekeri toplayan cocuklari olduren sapigi unutmayin. demem o ki toplumu bu bolunmusluk konumuna getiren ayrimsiz tum dis gucleri, siyasileri, onlarin masalarini allah helak etsin. kahretsin. 5 0 Yanıtla

Advertisement