Kaymakam Atmaca Hülya Avşar'a Teniste Meydan Okudu - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Atmaca Hülya Avşar'a Teniste Meydan Okudu

Kaymakam Atmaca Hülya Avşar\'a Teniste Meydan Okudu

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi tarafından "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında ilçeye kazandırdığı tenis kortu sahasının açılışında ünlü sanatçı Hülya Avşar'a meydan okudu.

07.06.2012 10:11

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi tarafından "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında ilçeye kazandırdığı tenis kortu sahasının açılışında ünlü sanatçı Hülya Avşar'a meydan okudu.

Tenis kortunun açılışına Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Yiğit, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jn.Yzb.Fatih Çetil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Biberoğlu ve Abdullah Özkan, Okul Aile Birliği Başkanı Muharrem Okyay Saruhan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

"BEN DE TENİS TUTKUNUYUM"

Kort tenisi sahasının açılışında konuşan Kaymakam Bekir Atmaca, tenis kort hocasının ve okul müdürünün sahayı yaptırmaları konusunda bir teklifi olduğunu belirterek, "Ben 'yaparız' dedim ama onlar hemen yaptırmaya başladılar, işte bugün açılışını yapıyoruz. Tenis kortu için Karayolları Şube Şefliğimiz, Belediyemiz sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Gönül ister ki bir tenis kortundan daha fazlası ilçemizde olsun. Belediyemizin de yapacağı büyük bir spor kompleksi var. Orası da hizmete girdikten sonra Fatsa'da yaşayan insanlarımız sportif anlamda büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak. Burada bu tesisin açılmasında emeği geçen bütün kurumlara teşekkür ediyorum. Ben de tenis oynayan birisi olarak inşallah bundan sonra burada maçlar yapacağım. Bu tenis kortu dört dörtlük olmasa da ihtiyacımızı giderecek. Hem ilçemize hem okulumuza hem de buradaki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Spor insanı kötü alışkanlıklardan da uzak tutar. Bu bakımdan gençlerimizi spora yönlendirmemiz lazım" dedi.

Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile tenis kortunun açılışını gerçekleştirdikten sonra tenis hocası ile bir müddet tenis oynadı. Kaymakam Atmaca basın mensuplarının tenis tutkunluğu ile ün yapan ünlü sanatçı Hülya Avşar ile maç yapıp yapamayacağına ilişkin sorusuna, "Tabii ki, gelsin buyursun" diyerek meydan okudu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Atmaca Hülya Avşar'a Teniste Meydan Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement