Kayseri Şehit Polis 4 Ay İçinde Anne ve Babasını Kaybetmişti - Son Dakika
Güncel

Kayseri Şehit Polis 4 Ay İçinde Anne ve Babasını Kaybetmişti

Kayseri Şehit Polis 4 Ay İçinde Anne ve Babasını Kaybetmişti

Şehit polis 4 ay içinde anne ve babasını kaybetmişti Van'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan Kayserili Polis memuru Hakan Bayram'ın kardeş ocağına ateş düştü.

18.09.2015 17:21

Şehit polis 4 ay içinde anne ve babasını kaybetmişti

Van'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan Kayserili Polis memuru Hakan Bayram'ın kardeş ocağına ateş düştü. Talihsiz polisin 2 ay önce annesi Halise ve 4 ay önce de babası Nafis'i kaybettiği ve 2 yıldır Van'da görev yaptığı belirlendi.

Van'da dün sabah saat 06.20 sıralarında Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) TOKİ kavşağında uygulama yapan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde (KOM) görevli Hakan Bayram (41) plakası alınamayan bir araç çarparak kaçmış, Kayserili evli 1 çocuk babası polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. Şehit polisin Kayseri merkez Melikgazi ilçesi Gülpete mahallesi Canbey apartmanı 3.katta oturan ağabeyi Murat Bayram'ın evine,dev bir Türk bayrağı asıldı. Kayseri'de Boytaş-3 (Bellona) fabrikasında usta olarak çalışan ağabey Murat Bayram, kerdeşinin şehadet haberini alınca fenalaştı ve hastaneye götürülerek sakinleştirici iğne yapıldı. Trafik kazasında şehit olan polis memuru Hakan Bayram'ın 4 ay önce babası Nafis'i, iki ay önce de annesi Halise'yi kaybettiği, ana-baba acısı içinde görev yaptığı ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Şehit Polis 4 Ay İçinde Anne ve Babasını Kaybetmişti - Son Dakika


Advertisement