Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

Denizli´deki trafik kazasında yaşamını yitiren Birol ailesinin ikisi çocuk 5 ferdi gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

18.10.2010 19:28

Denizli´deki trafik kazasında yaşamını yitiren Birol ailesinin ikisi çocuk 5 ferdi gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Denizli'nin Eskihisar Mahallesi yakınlarında dün (pazar) öğle saatlerinde meydana gelen kazada İlyaz Özgen (42) yönetimindeki kepçe taşıyan iş makinesi, düğünden dönen Ali Birol (25) yönetimindeki kamyonetle çarpıştı. Korkunç kazada Ali Birol'un yanı sıra annesi Şengül Birol (50), yengesi Sevgi Birol (29), yeğenleri Ramazan Birol (5) ve 1.5 yaşındaki Medine Birol yaşamını yitirdi. 8 yaşındaki Şengül Birol'un yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı kazadan sonra geriye acı ve gözyaşı kaldı. Yaralı Şengül Birol'un tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi'nde hayati tehlikeyi atlatması buruk bir teselli oldu. Küçük Şengül´ün kaza sırasında camdan dışarı fırladığı ve ezilen aracın içinde kalmadığı için kurtulduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden, Ali, Şengül, Sevgi, Ramazan ve Medine Birol'un cenazeleri bugün morgdan alınarak önce Sevindik Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü. Denizli Belediyesi cenaze evinde taziye çadırı kurup, binlerce vatandaşa yemek ikramında bulundu. Birol ailesinin 5 ferdi daha sonra 3 cenaze aracıyla Ulu Camii'ye getirildi. Burada ikindide kılınan cenaze namazına Denizli Belediye Başkanı AK Partili Nihat Zeybekci, Birol ailesinin fertleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreni sırasında yakınlarını kaybedenler tabutların başında gözyaşı döktü. 5 yaşındaki Ramazan ve 1.5 yaşındaki kardeşi Medine'nin minik tabutları yan yana konuldu. Cenaze namazlarının kılınmasının ardından ikisi çocuk 5 kişinin tabutları bir süre omuzlarda taşınarak cenaze arabalarına götürüldü. Ramazan ve kardeşi Medine'nin arka arkaya taşınan tabutları herkesi ağlattı. 5 kişi Eskihisar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bugün mahkemeye sevk edilen iş makinesinin sürücüsü İlyaz Özgen ise tutulanarak cezaevine gönderildi.

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN- DENİZLİ- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement